Δευτέρα, Αυγούστου 16

Δ.Γάκης: «Δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπλοκές από τα ατελώς μελετηθέντα εμβόλια»

Στις νέες παρενέργειες των mRNA εμβολίων αναφέρεται ο Δ.Γάκης

Δ.Γάκης: «Δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπλοκές από τα ατελώς μελετηθέντα εμβόλια»

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, σχολιάζει την ανακοίνωση του ΕΜΑ, σύμφωνα με την οποία ερευνώνται τρεις νέες επιπλοκές των εμβολίων mRNA. 

Ο Δ.Γάκης αφού αναλύει τις επιπλοκές τονίζει: «Καταλαβαίνετε τώρα, πόσο δίκιο έχουν οι ελάχιστοι αντικειμενικοί Ιατροί, όταν λέμε ότι δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπλοκές από τα ατελώς μελετηθέντα εμβόλια;». 

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

«Νέες επιπλοκές των mRNA εμβολίων διερευνώνται από τον ΕΜΑ

Διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Φαρμακευτική Αρχή η σύνδεση των εμβολίων mRNA (Pfizer και Moderna) με νέες επιπλοκές!

Οι επιπλοκές αυτές είναι: το Πολύμορφο Ερύθημα (Erythema Multiform), δερματολογική νόσος που συνήθως συνδέεται με φάρμακα, ή ιογενείς λοιμώξεις, το Νεφρωσικό Σύνδρομο (Nephrotic Syndrome, νεφρική βλάβη που συνδυάζεται με λευκωματουρία, αυτοάνοσης αιτιολογίας) και η Σπειραματονεφρίτιδα (Glomerulonephritis), επίσης αυτοάνοσης αιτιολογίας. (Σημείωση: Οι δύο τελευταίες επιπλοκές, αναλόγως της βαρύτητος, μπορεί δυνητικά να οδηγήσουν σε χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.)

Επίσης διερευνώνται οι διαταραχές της εμμήνου ρύσεως σε εμβολιασθείσες με εμβόλια αδενοιού-φορέα (Astra Zeneca, Johnson and Johnson)

Καταλαβαίνετε τώρα, πόσο δίκιο έχουν οι ελάχιστοι αντικειμενικοί Ιατροί, όταν λέμε ότι δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπλοκές από τα ατελώς μελετηθέντα εμβόλια;»

Δημήτριος Γάκης
την Τετάρτη

ΝΕΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΩΝ mRNA ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΑ.

#Διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Φαρμακευτική Αρχή η σύνδεση των εμβολίων mRNA (Pfizer και Moderna) με νέες επιπλοκές!
#Οι επιλοκές αυτές είναι: το #Πολύμορφο_Ερύθημα (Erythema Multiform), δερματολογική νόσος που συνήθως συνδέεται με φάρμακα, ή ιογενείς λοιμώξεις, το #Νεφρωσικό_Σύνδρομο (Nephrotic Syndrome, νεφρική βλάβη που συνδυάζεται με λευκωματουρία, αυτοάνοσης αιτιολογίας) και η #Σπειραματονεφρίτιδα (Glomerulonephr...

Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.