Παρασκευή, Αυγούστου 6

Ελληνικός λαός: «Μητσοτάκη παραιτήσου» - Βαρύ το κλίμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη μεταξύ των πολιτών

Έχει χάσει τη νομιμοποίηση, οι πολίτες ζητούν άμεση παραίτηση!
Ελληνικός λαός: «Μητσοτάκη παραιτήσου» - Βαρύ το κλίμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη μεταξύ των πολιτών

Βαρύ είναι πλέον το κλίμα για την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη, καθώς την αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας που την έκρυβαν επιμελώς ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες με μαζική προπαγάνδα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τώρα δεν μπορούν να την κρύψουν: Η χώρα αφέθηκε να καεί, χωρίς καμία προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο, με μοναδική εξαίρεση την αποστολή... SMS εκκένωσης.

Αυτή τη στιγμή σε όλα τα social media το νούμερο ένα hashtag είναι το #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, το οποίο έχει γίνει σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων που βλέπουν τη χώρα τους να καίγεται από άκρη σε άκρη, λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης. 

Δυστυχώς οι περισσότερες δημοσιεύσεις περιέχουν τέτοιες ύβρεις και κατάρες προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, που θεωρούμε αντιδεοντολογικό ακόμα και να τις επισυνάψουμε στο άρθρο.

 

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία, είναι ότι πριν από αυτό το νούμερο ένα hashtag στα social media εδώ και μέρες ήταν το #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑ@@@ΣΑΙ, χωρίς φυσικά τα @ και ότι εξοργισμένοι πολίτες βγαίνουν στα κανάλια και εκτοξεύουν βαριές ύβρεις και κατάρες εναντίον του πρωθυπουργού, ενώ χθες ανέβαζαν φωτογραφίες που μούντζωναν τις τηλεοράσεις τους!

βαριές ύβρεις και κατάρες εναντίον του πρωθυπουργού, ενώ χθες ανέβαζαν φωτογραφίες που μούντζωναν τις τηλεοράσεις τους! 

Οι πολίτες είναι εξοργισμένοι και πως να μην είναι όταν την ώρα που καίγονταν τα σπίτια τους και οι περιουσίες τους η κυβέρνηση τους έστελνε... SMS και η πυροσβεστική, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, δεν φαινόταν πουθενά.

Όσο για την προετοιμασία που είχε προηγηθεί, τι να πρωτοπούμε: 

Ότι η κυβέρνηση άφησε τη χώρα χωρίς πυροσβεστικά;

Ότι πέρυσι έδιωξε 5.000 δασοπυροσβέστες; 

Ότι έβαλε στο κρίσιμο πόστο του υφυπουργού πολιτικής προστασίας, τον... πρώην δήμαρχο Βύρωνα κ.Νίκο Χαρδαλιά και αρχηγό πυροσβεστικής τον υπόδικο για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κ.Στέφανο Κολοκούρη;   

Οι πυρκαγιές είναι όμως μόνο η κορυφή του παγόβουνου και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, τα lockdown και η οικονομική καταστροφή που έφεραν ήταν αυτά που το γέμισαν, σε συνδυασμό με τον αυταρχισμό του πρωθυπουργού, που δεν έχανε ευκαιρία να κουνήσει το δάχτυλο τους πολίτες, ενώ σε κανένα του λάθος δεν είχε το θάρρος να ψελλίσει ούτε μία συγγνώμη. 

Παράλληλα δίχασε και τον λαό με τα εμβόλια, καθώς ήταν ίσως ο μοναδικός πρωθυπουργός σε όλη την Ευρώπη που ασχολούνταν όλη μέρα με τα εμβόλια και έκανε επιθέσεις στους ανεμβολίαστους. 

Τώρα όμως η λαϊκή οργή έχει ξεφύγει, πραγματικά δεν θυμόμαστε τόσο συγκεντρωμένο μίσος προς το πρόσωπο ενός πρωθυπουργού σε τόσο λίγο διάστημα, από την εποχή του Γιώργου Παπανδρέου.

Είναι φανερό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέον έχει χάσει τη λαϊκή νομιμοποίηση και για το καλό της χώρας αλλά και του εαυτού του θα πρέπει να κηρύξει άμεσα εκλογές, διότι βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης.

Οι πολίτες είναι εξοργισμένοι και πως να μην είναι όταν την ώρα που καίγονταν τα σπίτια τους και οι περιουσίες τους η κυβέρνηση τους έστελνε... SMS και η πυροσβεστική, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, δεν φαινόταν πουθενά.

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1007946_ellinikos-laos-mitsotaki-paraitisoy-tora-vrisies-katares-ton

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .