Τετάρτη, Αυγούστου 4

Η Στεφανί του Μονακό ποζάρει με τα παιδιά της σε μια άκρως κομψή φωτογραφία

 Στιγμιοτυπο_2021-07-31__12_22_00_μμ

To στυλ είναι οικογενειακή υπόθεση.

ΗΣτεφανί του Μονακό σίγουρα δεν έζησε μια συμβατική, πριγκιπική ζωή. Ακολούθησε το συναίσθημά της, το πάθος και τα θέλω της. Είναι γνωστή για τον δυναμικό χαρακτήρα της, αλλά και το υπέροχο στυλ της.

Η μικρότερη κόρη της Γκρέις Κέλι και του Ρενιέ του Μονακό, στα 56 της χρόνια, παραμένει κομψή, ενώ φαίνεται πως την αίσθηση του στυλ της έχουν κληρονομήσει και τα παιδιά της. Στεφανί του Μονακό σίγουρα δεν έζησε μια συμβατική, πριγκιπική ζωή. Ακολούθησε το συναίσθημά της, το πάθος και τα θέλω της. Είναι γνωστή για τον δυναμικό χαρακτήρα της, αλλά και το υπέροχο στυλ της.

Η μικρότερη κόρη της Γκρέις Κέλι και του Ρενιέ του Μονακό, στα 56 της χρόνια, παραμένει κομψή, ενώ φαίνεται πως την αίσθηση του στυλ της έχουν κληρονομήσει και τα παιδιά της.

Πρόσφατα, η μεγαλύτερη κόρη της, Πολίν, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας, μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τη μητέρα και τα δύο αδέλφια της από το Gala του Fight Aids Monaco. Η 27χρονη Πολίν έχει το δικό της brand με ρούχα, το Alter Designs, και κάνει συχνά events για να το προωθήσει.

Όλοι τους φορούν κομμάτια από τη συλλογή της νεαρής σχεδιάστριας, με την Στεφανί του Μονακό να επιλέγει ένα σύνολο που συνέθεταν ένα λευκό κιμονό, μία λευκή, φαρδιά παντελόνα και ένα κόκκινο μπλουζάκι. Η 23χρονη αδερφή της, Καμίλ, φορά ένα φλοράλ παντελόνι, μαύρο crop top και σακάκι ενώ ο αδερφός τους, Λουίς, επέλεξε μπεζ παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μπεζ μοκασίνια.

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον σοφέρ της το 1995, τον Λουίς και την Πολίν, και ένα παιδί από μια άγνωστη σχέση της το 1998, την Καμίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .