Δημήτρης Σταρόβας: Δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες πως δεν υπάρχει κορονοϊός

 «Έχουμε κάνει τόσα εμβόλια στη ζωή μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι»

Δημήτρης Σταρόβας: Δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες πως δεν υπάρχει κορονοϊός

Στην πανδημία του κορονοϊού και τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 αλλά και τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not

«Οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές. Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό πια παραήταν φέτος. Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γιατί δεν είναι αστεία πια και δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά όπως κάναμε τόσα χρόνια.

Δεν υπάρχει πρόληψη» είπε αρχικά ο τραγουδιστής και στη συνέχεια πρόσθεσε, αναφερόμενος στον κορονοϊό:

«Ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες, «δεν υπάρχει κορονοϊός». Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορονοϊός ή όχι και φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία. Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο».

newsbeast.gr