Κυριακή, Αυγούστου 8

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! --Εύβοια: Έίχε δοθεί εντολή εκκένωσης οικισμών καθώς οι φλόγες πλησίαζαν στα πρώτα σπίτια και τους ζητούσαν να πληρώσουν εισιτήριο για να φύγουν από την Αιδηψό

Εύβοια: Εκκένωσαν τα χωριά τους και τους ζητούσαν να πληρώσουν εισιτήριο για να φύγουν από την Αιδηψό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη βόρεια Εύβοια τη στιγμή που κάτοικοι και παραθεριστές εγκατέλειπαν τις περιουσίες τους προκειμένου να σωθούν από τη φωτιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού τα εκδοτήρια των φέρι μποτ, παρά τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν, εξέδιδαν κανονικά εισιτήρια για την επιβίβαση. Φυσικά αυτό είχε και ως αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και να σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων.

Μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι οι κάτοικοι και οι παραθεριστές πλήρωναν κανονικά εισιτήριο για να μπουν στο φέρι μποτ.

Ωστόσο, αργότερα συνέβη το αυτονόητο αφού δόθηκε εντολή από το υπουργείο Ναυτιλίας, οι μετακινήσεις επιβατών και οχημάτων από τα λιμάνια της Αιδηψού και Αγιόκαμπου Ευβοίας να γίνονται δωρεάν.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .