Πολύ χαμηλά τα ποσοστά εμβολιασμού στην ΕΛΑΣ!!!!!!!!!!!!

Τα πάνω κάτω φέρνουν οι αποκαλύψεις για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού σε ΕΛΑΣ και τα σώματα ασφαλείας που αγγίζουν μόλις το 58%. Στην Αττική μόλις το 53% των αστυνομικών είναι πλήρως εμβολιασμένοι, με το αντίστοιχο ποσοστό στη Θεσσαλονίκη να φτάνει το 54%, ενώ στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής (Άμεση Δράση, ΔΙΑΣ) το ποσοστό είναι ακόμη χαμηλότερο,

με τους ειδικούς να το αποδίδουν στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Tο ποσοστό των εμβολιασμένων στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία είναι κατά κύριο λόγο η υπηρεσία που έχει αναλάβει τους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού, το ποσοστό των εμβολιασμένων διαμορφώνεται στο 58%, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή».

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, επικαλούμενη επικαιροποιημένα στοιχεία, υψηλόβαθμος αξιωματικός τονίζει πως εάν προστεθούν όσοι έχουν νοσήσει και ταυτόχρονα αφαιρεθούν όσοι βρίσκονται σε άδεια μακράς διάρκειας ή υπηρετούν σε διπλωματικές αποστολές, τότε το ποσοστό των μη εμβολιασμένων πέφτει στο 32%. Χαρακτηριστικό είναι, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ότι στην Αττική μόλις το 53% των αστυνομικών είναι πλήρως εμβολιασμένοι, με το αντίστοιχο ποσοστό στη Θεσσαλονίκη να φτάνει το 54%. Η εφημερίδα, πάντως, επισημαίνει ότι στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής (Άμεση Δράση, ΔΙΑΣ) το ποσοστό είναι ακόμη χαμηλότερο, με τους ειδικούς να το αποδίδουν στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

πηγή

 

 http://wwwaristofanis.blogspot.com/2021/08/blog-post_6.html