Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Πολύ χαμηλά τα ποσοστά εμβολιασμού στην ΕΛΑΣ!!!!!!!!!!!!

Τα πάνω κάτω φέρνουν οι αποκαλύψεις για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού σε ΕΛΑΣ και τα σώματα ασφαλείας που αγγίζουν μόλις το 58%. Στην Αττική μόλις το 53% των αστυνομικών είναι πλήρως εμβολιασμένοι, με το αντίστοιχο ποσοστό στη Θεσσαλονίκη να φτάνει το 54%, ενώ στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής (Άμεση Δράση, ΔΙΑΣ) το ποσοστό είναι ακόμη χαμηλότερο,

με τους ειδικούς να το αποδίδουν στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Tο ποσοστό των εμβολιασμένων στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία είναι κατά κύριο λόγο η υπηρεσία που έχει αναλάβει τους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού, το ποσοστό των εμβολιασμένων διαμορφώνεται στο 58%, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή».

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, επικαλούμενη επικαιροποιημένα στοιχεία, υψηλόβαθμος αξιωματικός τονίζει πως εάν προστεθούν όσοι έχουν νοσήσει και ταυτόχρονα αφαιρεθούν όσοι βρίσκονται σε άδεια μακράς διάρκειας ή υπηρετούν σε διπλωματικές αποστολές, τότε το ποσοστό των μη εμβολιασμένων πέφτει στο 32%. Χαρακτηριστικό είναι, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ότι στην Αττική μόλις το 53% των αστυνομικών είναι πλήρως εμβολιασμένοι, με το αντίστοιχο ποσοστό στη Θεσσαλονίκη να φτάνει το 54%. Η εφημερίδα, πάντως, επισημαίνει ότι στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής (Άμεση Δράση, ΔΙΑΣ) το ποσοστό είναι ακόμη χαμηλότερο, με τους ειδικούς να το αποδίδουν στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

πηγή

 

 http://wwwaristofanis.blogspot.com/2021/08/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.