Τετάρτη, Αυγούστου 18

Δεν τρέφω καμία εκτίμηση προς απολίτιστους θρησκοπληκτους που αντιμετωπίζουν τη γυναίκα ως πράγμα....Δεν τους θέλω Στη χώρα μου... Απαιτώ να φρουρηθουν τα σύνορά μας!

Δεν ειμαι Ρατσίστρια... Αυτοί ειναι...


Ένας αναγνώστης μας έστειλε ένα κείμενο που έγραψε από ότι φαίνεται μία ανώνυμη Ελληνίδα,

Είναι πολύ σοβαρό και αυτά που λέει Ίσως επηρεάσουν στο μέλλον τη χώρα μας από αυτά που συμβαίνουν τώρα στη μακρινή χώρα του Αφγανιστάν.


" Εν τω μεταξύ είμαι η μόνη που ως γυναίκα τρέμω στην ιδέα της κατάληψης χώρας από τους από τους θρησκόληπτους σαδιστές παιδεραστές μισογύνηδες;;

Συγχωρέστε με Δεν τρέφω καμία εκτίμηση προς απολίτιστους θρησκοπληκτους που αντιμετωπίζουν τη γυναίκα ως πράγμα.... 

Δεν τους θέλω Στη χώρα μου...


Απαιτώ να φρούρηθουν τα σύνορά μας! 

Δεν θέλω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω ελεύθερη Και ελεύθερα Μην τυχόν και προσβάλλω τους σαδιστές, κανίβαλους μουσουλμάνους επειδή και μόνο η παρουσία μου Μπορεί να είναι αντίθετη στο κοράνι τους

Ο κίνδυνος πλεον δι όλους μας ειναι φανερός!! 

Δεν ειμαι Ρατσίστρια...

Αυτοί ειναι..."

Οι χώρες αυτές έχουν γαλουχηθεί πάνω στο Θρησκευτικό νόμο της σαρία και αρκετοί είναι ακόμα φανατικοί. Όσο περίεργο και αν φαίνεται υπάρχουν γυναίκες που είναι εξίσου φανατικές στην τήρηση του θρησκευτικού νομού. 


Πιστεύετε ότι αυτό θα επηρεάσει άμεσα τη χώρα μας στο εγγύς μέλλον;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .