Σάββατο, Αυγούστου 7

Συγκλονιστικό βίντεο! Έχασε όλο το βιός του στη φωτιά – Κραυγή απόγνωσης που ανατριχιάζει-ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !

kopadi

Ένα βίντεο που δείχνει την ωμή αλήθεια και την πραγματικότητα της κατάστασης που επικρατεί στην Εύβοια. Ένας άνθρωπος επιστρέφει στο σπίτι του, στο χωριό του και το θέαμα που αντικρίζει είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!

Κραυγή απόγνωσης από έναν άνθρωπο, που είδε το κοπάδι του πατέρα και του αδερφού του να έχει καεί, τη δική του έκταση ρητινοκαλλιέργειας να έχει καταστραφεί και να μην έχει ΑΥΡΙΟ!

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%88%cf%87%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%cf%8c/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .