Σάββατο, Αυγούστου 7

Συγκλονιστικό βίντεο! Έχασε όλο το βιός του στη φωτιά – Κραυγή απόγνωσης που ανατριχιάζει-ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !

kopadi

Ένα βίντεο που δείχνει την ωμή αλήθεια και την πραγματικότητα της κατάστασης που επικρατεί στην Εύβοια. Ένας άνθρωπος επιστρέφει στο σπίτι του, στο χωριό του και το θέαμα που αντικρίζει είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!

Κραυγή απόγνωσης από έναν άνθρωπο, που είδε το κοπάδι του πατέρα και του αδερφού του να έχει καεί, τη δική του έκταση ρητινοκαλλιέργειας να έχει καταστραφεί και να μην έχει ΑΥΡΙΟ!

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%88%cf%87%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%cf%8c/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.