Παρασκευή, Αυγούστου 20

«Έκλεισε τον Λούντκβιστ ο Παναθηναϊκός»

«Έκλεισε τον Λούντκβιστ ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Χρόνιγκεν για τον ετήσιο δανεισμό του Ράμον Λούντκβιστ, όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί.

Όπως ανέφερε λίγα λεπτά πριν ο δημοσιογράφος του έγκυρου «vi.nl» Ρέον Μποέρινγκα, το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες για να αποκτήσει επίσημη μορφή το «deal» και να φορέσει ο Σουηδός χαφ τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο σύμφωνα με τον Ολλανδό, ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τον κάνει δικό του με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για επέκταση του συμβολαίου του Λούντκβιστ με την Χρόνινχεν κατά έναν χρόνο ακόμη, μέχρι το καλοκαίρι του 2024 πριν δοθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχει και δεύτερος λογαριασμός στο twitter που μιλάει για συμφωνία των δύο πλευρών και μάλιστα υποστηρίζει πως θα υπάρξει και οψιόν αγοράς του Λούντκβιστ από τον Παναθηναϊκό, με το ποσό να είναι λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ.

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται κάτι προς το παρόν για τα όσα μεταδίδουν οι Ολλανδοί.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .