Χρυσοχοΐδης «Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ για φωτιές: Ολες αυτές τις μέρες και νύχτες «Ήμουν με τη μάνικα στο χέρι»

Μωρε για πήγαινε στην Εύβοια ή στην Ηλεία να το πεις από κοντά στους κατοίκους...θα σε αγκαλιάσουν πολύ σφιχτά κ θα σου δώσουν πολύ αγάπη...Γι'αυτό καίγεται ακόμα η Ελλάδα !!! Αν άφηνες κάτω τη μάνικα σίγουρα θα είχε σβήσει η φωτιά!!

Χρυσοχοΐδης για φωτιές: «Ήμουν με τη μάνικα στο χέρι»

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που τον χαρακτήρισε εξαφανισμένο και αναρωτιόταν αν συνεχίζει «να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού», απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η αρχική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η εξής:


«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά.Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο.


Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος.

Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του;

Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο…».


Η απάντηση του υπουργού:


«Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ


Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι.


Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.


Και πυροσβέστης και επιτελικός.


Συνεχώς παρών».