Πέμπτη, Αυγούστου 12

Δεν θα αφήσουν τίποτα ορθιο

 Η κυβέρνηση λειτουργεί ως εντεταλμένος τοποτηρητής της Γερμανίας στην αποικία χρέους της – ξεπουλώντας τα πάντα, χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό. Στην έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2018 αναφέρεται ότι, ο συνολικός αριθμός των ακινήτων που έχει στην κατοχή της η ΕΤΑΔ, ανέρχεται περίπου σε 77.000 – εκ των οποίων μόνο για τα 2.529 έχει πραγματοποιηθεί εκτίμηση της εύλογης αξίας τους. Στον ισολογισμό δε της ΕΤΑΔ του 2018, εμφανίζεται να έχει 71.500 ακίνητα αξίας 900 εκ. € – δηλαδή, κάτω των 13.000 € το καθένα! 

Είναι δυνατόν, όταν πρόκειται για 210 τουριστικά ακίνητα όπως ξενοδοχεία, μαρίνες, χιονοδρομικά, γκολφ κλπ., 8 Ολυμπιακά και περίπου 70.000 τίτλους ακινήτων της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου; Όσον αφορά δε τη μέση λογιστική αξία των 123 ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ, μπορεί  να είναι 322 € και η συνολική 36.659 €; Όπως είχαμε τονίσει, δεν είναι ληστεία και ποινικό αδίκημα, η μεταβίβαση χωρίς αποτίμηση των παγίων του δημοσίου στο Υπερταμείο των ξένων και ειδικά στην ΕΤΑΔ, σε μία ξένη οντότητα;

 ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .