Δευτέρα, Αυγούστου 9

Με κυβέρνηση Κούλη οποιασδήποτε παίρνει ένα όπλο και πυροβολεί για λίγα χρήματα. Και που τον έπιασε η αστυνομία τι; Σε λίγο θα είναι έξω για να συνεχίσει το έργο του! Γιατί όλους αυτούς τους εγκληματίες δεν τους στέλνει από εκεί που ήρθαν;;

Συνελήφθη o 40χρονος λαθρομετανάστης που πυροβόλησε ιδιοκτήτη αρτοποιείου στον Κολωνό και χαροπαλεύει !

vradi-astynomia-750x375

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 40χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων. Ο 40χρονος είχε εισέλθει με σκοπό τη ληστεία σε αρτοποιείο στην Αθήνα, εντός του οποίου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του. Ο δράστης τον πυροβόλησε τρεις φορές, τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή και θωρακική χώρα. Ακολούθως, αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή και διέφυγε πεζός.

Εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις κατά τις οποίες εντοπίστηκε ο δράστης με την ταμειακή μηχανή στα χέρια. Ακολούθησε καταδίωξη με τους αστυνομικούς να τον εγκλωβίζουν, αφού προηγουμένως είχε προτάξει το όπλο προς το μέρος τους. Εν συνεχεία, οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

περίστροφο που έφερε -3- άδειους κάλυκες και -3- φυσίγγια,
τσαντάκι που περιείχε αναδιπλούμενο σουγιά και δερμάτινη θήκη με -6- φυσίγγια,
σακίδιο πλάτης που περιείχε διαρρηκτικά εργαλεία, σφυρί, κουκούλα τύπου «full face» και γάντια.

Από την αυτοψία στον χώρο της ληστείας και από το δρομολόγιο διαφυγής του περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν η ταμειακή μηχανή και δύο βολίδες.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών..makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .