Πέμπτη, Αυγούστου 19

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

 Ο διαχωρισμός του Ελληνικού λαού στους μεν και στους δε είναι γεγονός δυστυχώς. Όπως κάποτε ήταν χωρισμένοι στους Πράσινους, στους Γαλάζιους, στους Κόκκινους λόγω Κομμάτων και… καφενείων, έτσι και τώρα χωρίστηκαν λόγω εμβολίου.

Δεν είναι όμως μόνο ο διαχωρισμός που ταλανίζει την συνοχή της Κοινωνίας μας. Είναι η τραγική διαπίστωση πως τα θεμέλιά της τρίζουν επικίνδυνα, από την δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μεγάλη μερίδα της και τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγγα.

Είναι το αποτρόπαιο έγκλημα που συντελείται εις βάρος της από όλες τις Κυβερνήσεις.


Τελευταίος των εγκάθετων Κυβερνητών ο ανατραφείς ως διάδοχος του οικογενειακού θρόνου Εξουσίας και εκπαιδευθείς σε Αμερικάνικα Κολλέγια παραγωγής μελλοντικών κυβερνητών, επέστρεψε στην χώρα που μισεί, με μυστική αποστολή να την παραδώσει αμαχητί στους εν δυνάμει παρόχους του, που του «έστησαν» πολιτική καριέρα με εντολή Μεγάλου Αδελφού.


Νοικοκυραίοι, παραδοσιακή οικογένεια, ιατρικός κλάδος, επαγγελματίες, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, βιοπαλαιστές έχουν γίνει απαθή θύματα του αναίσχυντου Δήμιου, που εξαπολύει το απύθμενο μίσος του ενάντια στα με κόπους κεκτημένα τους. Κυβερνά ως απόλυτος Δικτάτωρ της Χώρας και κυρίαρχος της επιβίωσής τους, εκτελώντας τις δόλιες νεοταξικές εντολές.  


Πέραν των Εθνικών εγκλημάτων του, μας αφορά άμεσα και η αποκατάσταση των πληγέντων από τις συνέπειες της ψεύτικης οικονομικής Κρίσης και των εμπρησμών, που έχασαν σε μια νύχτα όλο το βιός τους… ενώ ο κατ’ εξοχήν υπαίτιος συνεχίζει επιδεικτικά χλιδάτες διακοπές με όλο το κακό συναπάντημα.


Πως θα επανέλθει η κοινωνία στους κανονικούς της ρυθμούς και ποιος θα αναλάβει να διαχειριστεί αυτό το ύψιστο κοινωνικό θέμα; Ποιος κυβερνά αυτή την Χώρα; Εδώ σε θέλω Έλληνα του καναπέ και του πληκτρολογίου, με δικαιολογίες του τύπου «τι μπορώ να κάνω μόνος μου;». Εσύ μόνος σου μπορείς να ξεσηκώσεις και τους άλλους «μόνους» και να γίνετε ένας συμπαγής τοίχος αντίδρασης απέναντι στις γενοκτονικές απειλές του μισαλλόδοξου κυβερνήτη σου. Εσύ μόνο πατριώτη μου μπορείς, γιατί έχεις στο D.N.A. σου την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .