Κυριακή, Αυγούστου 29

Ιερέας που έκανε την εκκλησία εμβολιαστικό κέντρο: «Το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο – Δέχομαι υβριστικά μηνύματα»

«Πρέπει να σεβόμαστε στην επιστήμη»
Ιερέας που έκανε την εκκλησία εμβολιαστικό κέντρο: «Το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο – Δέχομαι υβριστικά μηνύματα»

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο ιερός ναός της Παναγίας Αρχανών στην Κρήτη θα γίνει εμβολιαστικό κέντρο για όσους θέλουν να κάνουν το μονοδοσικό της Johnson & Johnson.

O ιερέας Ανδρέας Καλιοντζάκης, που πήρε την πρωτοβουλία, εξηγεί το λόγο τονίζοντας ότι μόνο όπλο κατά της πανδημίας είναι το εμβόλιο.

«Βλέποντας ότι ο κορονοϊός είναι μεγάλος εχθρός του ανθρώπου, σκέφτηκα πόσο μπορεί να βοηθήσει η εκκλησία. Το μόνο όπλο που έχει η ανθρωπότητα είναι το εμβόλιο. Προσπάθησαν να βοηθήσω, να πείσω κάποιους ανθρώπους που έχουν κάποιες αμφισβητήσεις ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο που

πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε όλοι» σημείωσε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

Για τις θεωρίες συνωμοσίας που ακολουθούν τον εμβολιασμό, ήταν ξεκάθαρος. «Πρέπει να σεβόμαστε την επιστήμη. Είναι καθαρά ιατρικό το θέμα» τόνισε.

Πώς όμως έγινε δεκτή η απόφασή του; «Στο χωριό δεν είναι πολλοί οι ανεμβολίαστοι. Αλλά και ένας να είναι, πρέπει τη ζωή μου να τη σεβαστούμε και να τη σώσουμε. Από την ενορία όλοι το ασπάστηκαν και το επικρότησαν. Όμως στο Facebook δέχομαι υβριστικά μηνύματα».

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7741189/iereas-pou-ekane-tin-ekklisia-emvoliastiko-kentro-to-mono-oplo-einai-to-emvolio-dechomai-yvristika-minymata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .