Δευτέρα, Αυγούστου 16

Θα ''βυθίσουν'' την Ελλάδα με Αφγανούς - Βρετανός ΥΠΑΜ: ''Πολλοί πρόσφυγες θα εγκατασταθούν σε ελληνικά camp''!

 Με λίγα λόγια, όλοι ξέρουν που θα πάνε οι μετανάστες! Μήπως η Κυβέρνηση πρέπει να δει αυτό το βίντεο;

Σε δηλώσεις-''βόμβα'' προχώρησε ο Βρετανός ΥΠΑΜ, ο οποίος μιλάει απροκάλυπτα για νέα ροή μεταναστών προς την Ελλάδα! 

''Οι Ταλιμπάν έχουν τον έλεγχο του Αφγανιστάν - αλλά η Βρετανία δεν θα επιστρέψει εκεί για να πολεμήσει'', δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μετά από έναν 20ετή πόλεμο που σκότωσε 457 Βρετανούς στρατιώτες, ο Μπεν Γουάλας παραδέχτηκε το εξής: ''Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι αυτό που κανείς από εμάς ήθελε.''

Και ομολόγησε ότι δεν θα σωθούν πολλοί Αφγανοί, λέγοντας τα εξής: ''Θα μείνουν αρκετοί άνθρωποι πίσω, ορισμένοι μπορεί να καταλήξουν σε καταυλισμούς προσφύγων στην Ελλάδα''! 

Με λίγα λόγια, όλοι ξέρουν που θα πάνε οι μετανάστες! Μήπως η Κυβέρνηση πρέπει να δει αυτό το βίντεο;
 

 

Τουρκία υπέρ Ταλιμπάν

 

Aποκαλύφθηκε πλέον ο ρόλος της Τουρκίας, καθώς πλέον ξεδιάντροπα παραδέχονται ότι στηρίζουν τους Ταλιμπάν. 

Το ''δεξί'' χέρι του Ερντογάν, Devlet Bahceli, έκανε γραπτή δήλωση και αξιολόγησε τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν. Οι δηλώσεις του Μπαχτσέλι έχουν ως εξής:

''Σήμερα οι ιμπεριαλιστικές χώρες που παίζουν με την κοινωνική ισορροπία και τις αξίες αυτής της χώρας έχασαν. Νόμιζαν ότι έφεραν την ελευθερία και τη δημοκρατία στο Αφγανιστάν.Είναι απαραίτητο για την Τουρκία να επιτύχει το Αφγανιστάν. Θα είναι αδιανόητο για το στρατό μας να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν. Η επιστροφή από το Αφγανιστάν σημαίνει ότι θέτει σε κίνδυνο τη γεωγραφία της Ανατολίας.

Ο πρέσβης μας στην Καμπούλ και άλλοι διπλωμάτες θα πρέπει να συνεχίσουν την παρουσία τους στο Αφγανιστάν με αποφασιστικότητα. Κάθε επιλογή πρέπει να εξεταστεί, συμπεριλαμβανομένης της διαπραγμάτευσης με τους Ταλιμπάν''!  

Ταυτόχρονα, το τουρκικό εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα της Πατρίδας ανέφερε τα εξής: ''Οι Ταλιμπάν ξεκίνησαν τον ένοπλο αγώνα τους ενάντια στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ''! 

 

Ιμράμ Χαν υπέρ Ταλιμπάν 

 

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν φαίνεται να υποστηρίζει τους Ταλιμπάν καθώς αναλαμβάνουν τον έλεγχο του Αφγανιστάν.

Τη Δευτέρα, εμφανίστηκε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υμνεί την κατάληψη του Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν. Ο Πακιστανός πρωθυπουργός φάνηκε να επαινεί τους Ταλιμπάν σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε από την πακιστανική τηλεόραση, λέγοντας ότι "απελευθέρωσαν το Αφγανιστάν από την δουλεία".
 
Όλα αυτά, την στιγμή που το Ουζμπεκιστάν, κατέρριψε αεροσκάφος του Αφγανιστάν. Οι πιλότοι του A-29B Super Tucanos, προσπάθησαν να πάρουν άσυλο, καθώς ήθελαν για σωθούν από την επέλαση των Ταλιμπάν!
 

 https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/esoteriki-asfaleia/7030035_tha-bythisoyn-tin-ellada-me-afganoys-bretanos-ypam?utm_source=Notification&utm_medium=Web-Push&utm_campaign=kapoio-campaign

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .