Τετάρτη, Αυγούστου 11

Απο την dailymail τα “καλα” νεα… Διαβασε !

 Απο την dailymail τα “καλα” νεα… Διαβασε !

Πριν βαλω το αρθρο της dailymail θελω να σου κανω μια ερωτηση που θα την απαντησεις στον ευατο σου ! Αν σε επιασαν απροετοιμαστο και σε σοκαραν με τον ιο , σου στερησαν ελευθεριες , σε φυλακισαν , σε παρεσυραν κοκ κοκ …τι σε κανει να πιστευεις οτι στον επομενο τονο δεν θα ειναι πιο μεγαλο το σοκ ;.. Τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτη την επιθεση που ξεκινησαν εχουν σκοπο να την σταματησουν! Αντε να μπω στα παπουτσια σου και να πω …δεν μπορει θα περασει , μπορα ειναι θα περασει ..αλλα με την απλη λογικη ..το θα περασει με το ΔΕΝ θα περασει

δεν εχει τις ιδιες πιθανοτητες ;…

Και αν οι πιθανοτητες ειναι 50-50 εσενα σε παιρνει να ρισκαρεις την ζωη σου ;.. Γιατι αν κατσει το κακο 50 εσυ θα εισαι σε απολυτο κινδυνο! .. Και σκεφτομαι τωρα κατι πιο απλο…αν πολλοι ειναι σε κινδυνο δεν σημαινει οτι αρχιζουμε να χανουμε;..Αν αρχιζουμε να χανουμε αυτη την μαχη ..δεν κινδυνευουμε ολοι στο τελος; ..
Διαβασε την δηλωση αρθρο της βρετανικης εφημεριδας σημερα…!

Η επόμενη παραλλαγή του Covid θα μπορούσε να σκοτώσει έως και έναν στους ΤΡΕΙΣ ανθρώπους: Η SAGE προειδοποιεί ότι το σενάριο της καταστροφής είναι “ρεαλιστική πιθανότητα” και ότι η εξάπλωση του εμβολίου στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί ακόμη και να επιταχύνει την εμφάνιση του μεταλλαγμένου στελέχους

Μια καταστροφική νέα παραλλαγή του Covid που θα μπορούσε να σκοτώσει έως και έναν στους τρεις ανθρώπους είναι μια “ρεαλιστική πιθανότητα”, σύμφωνα με τους κορυφαίους επιστήμονες της κυβέρνησης.

Έγγραφα που δημοσιεύθηκαν σήμερα από την Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα για τις Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης (SAGE) προειδοποίησαν ότι ένα μελλοντικό στέλεχος θα μπορούσε να είναι εξίσου θανατηφόρο με το MERS – το οποίο έχει ποσοστό θνησιμότητας 35 τοις εκατό -και θα μπορούσε να είναι καθ’ οδόν.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων του No10 Είπε ότι η πιθανότητα μετάλλαξης του ιού είναι μεγαλύτερη όταν είναι πιο διαδεδομένος – όπως συμβαίνει σήμερα στη Βρετανία.

Και ένα μειονέκτημα της εξαιρετικά επιτυχημένης εκστρατείας εμβολιασμού της Βρετανίας, φαίνεται ότι τα μεγαλύτερα επίπεδα ανοσίας της χώρας θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας.

Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι η Βρετανία θα πρέπει να εισάγει αναμνηστικές δόσεις εμβολίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα, να ελαχιστοποιήσει τις νέες παραλλαγές που προέρχονται από το εξωτερικό και να εξετάσει το ενδεχόμενο θανάτωσης ζώων – συμπεριλαμβανομένων των νινκ και ακόμη και των γατών, που μπορούν να φιλοξενήσουν τον ιό – για να αποτρέψει την εμφάνιση του μεταλλαγμένου στελέχους.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9844701/amp/SAGE-Covid-variant-kill-one-three-people.html

Ξανα εγω , αν και γνωριζουμε απο την βιολογια οτι αν ενας ιος μεταδιδεται πιο γρηγορα χανει παντα σε δυναμη θνησιμοτητας ..οι “επιστημονες” οι “δημοσιογραφοι” και λοιποι μαιντανοι καθε μερα επιμενουν να αλλαζουν ολα οσα ξεραμε ..! Μπορεις να αναρωτηθεις το γιατι;.. Εχει πεσει εντολη να κανουν την μαζα να παει μονη της να παρει το δηλητηριο της !.. Κατανοεις αν μεσα σε αυτη την μαχη πληροφοριας το μεγαλυτερο ποσοστο αποδεχθει τον τρομο που θα ειμαστε σε λιγο καιρο;..

Κατανοεις οτι τωρα ξεκινανε τα δυσκολα ; Οτι τωρα εχει το θεμα αγριεψει και οτι στο κατω κατω δεν χρειαζεται να εχεις εναν θανατηφορο ιο ωστε να κανεις το 90% να παρακαλαει στα νοσοκομεια να τον σωσουν;..

Ολα ξεκινησαν με την επιφανεια πληροφοριας , μην μου πεις οτι δεν στο ειχα πει ! Στην μαχη αυτη μπορουν να παρασυρουν τους συνανθρωπους μας να κανουν ανειπωτα πραγματα , να δεχθουν απιστευτες νεες εντολες , να υποκυψουν και να παραδωσουν και ελευθερια και λογικη !..

Γνωριζεις ειμαι σιγουρος οτι η αληθεια ειναι μια συμβαση , το εχουμε πει πολλες φορες , μπορεις να αναρωτηθεις τι ερχεται αν η νεα συμβαση αληθειας της μαζας αποφασιστει μεσα απο τον τρομο και την αγνοια της;.. Ηδη μιλανε γιατροι και ειναι σαν να ακους τον μενγκελε των Ναζι , καμια λεει ανοχη στο προσωπικο συμφερον …και οι συναθρωποι μας , οι αφυπνισμενοι του φοβου χειροκροτουν που μπροστα τους γεννιεται το απολυτο καθεστως !..

Αν σε σοκαραν μια φορα μπορουν να σε σοκαρουν ξανα επι δεκα οταν το θελησουν!

Φροντισε να μην εισαι μεσα σε αυτους που θα χρειαστουν την βοηθεια του συστηματος “υγειας” τους , φροντισε να μην εισαι αναγκασμενος να συνεργαστεις μαζι τους για να σωσεις την ζωη σου η την ζωη καποιου δικου σου , φροντισε να ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ στην νεα εποχικοτητα !

Δεν ειναι αναγκη να υπαρχει πλεον ο οποιοςδηποτε ιος στην ατμοσφαιρα για να δημιουργησουν το δυστοπικο τους μελλον .. πλεον πυρετο να εχεις θα σε δειχνουν ως λεπρο ..καταφεραν πλεον και ο αορατος εχθρος να ειναι μεσα στην συνειδηση των συναθρωπων μας …και αυτη την συμβαση “αληθειας” ..αυτη την μεγαλη απατη και εγκλημα δεν μπορεις να τους την βγαλεις απο το μυαλο!

Θα φτερνιζομαστε στον καιρο του θανατικου απο το εμβολιο και θα φοβομαστε μην μας λιντζαρουν τα ζομπι του τρομου !/…

Μην αρρωστησεις , μονος σου στοχος η προστασια απο οτιδηποτε σκαρφιστουν να φερουν , μην κρυολογησεις ουτε απο σταθερη γριπουλα , δεν θα ειναι ασφαλης η διαδικασια να πεις ..ρε παιδια ενα συναχι εχω ..γιατι θα εισαι ενα ακομα δικαιολογημενο εγκλημα στα σχεδια τους !…

Τωρα με πιανεις γιατι επιμενω καθε μερα , προστασια , προστασια ,προστασια ..και η μασκα κανει μονο για ληστειες και οχι για να προστατεψει απο ιους !

Εμαιλ στο katohika@gmail.com με ενδιαφερει η προτασια και το δικτυο ..η με ενδιαφερει η προστασια σκετο ,..ποσους θα προλαβουμε απο το να μην γινουν ενα ακομα δικαιολογημενο εγκλημα;.. Ευθυνη μεγαλη !

Stranger..https://katohika.gr/stranger-voice/apo-tin-dailymail-ta-kala-nea-diavase-str/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .