Τετάρτη, Αυγούστου 11

H K. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! «Προστατευμένη απ΄την οργή του κόσμου... μας τονίζει το πόσο "ευάλωτοι" είμαστε, στα σχέδια του συναφιού της...»

Καμία ευθύνη και σε κανέναν δεν επέρριψε η Προεδράρα μας!

Της Ιωάννας Υψηλάντη 

"Απέναντι στην φωτιά είμαστε όλοι ευάλωτοι. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν, μεγάλα και μικρά. Τώρα όμως πρέπει να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και ενότητα. Προέχει ο τόπος μας».

Προστατευμένη απ΄την οργή του κόσμου, κλεισμένη στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, περιτριγυρισμένη, από συνενόχους, η Πρόεδρος της κατ΄ ευφημισμό Δημοκρατίας Κατ. Σακελλαροπούλου μας τονίζει το πόσο "ευάλωτοι" είμαστε, στα σχέδια του συναφιού της.
Πρέπει να τρομοκρατηθούμε, από την δύναμη του συστήματος,

να μην διαμαρτυρόμαστε και ενωμένοι να υποκύπτουμε, στις αποφάσεις του. Ναι! Αυτό υποκρύπτουν αυτές οι άθλιες, άνευρες,  ψυχρές και υποκριτικές δηλώσεις του αχυράνθρωπου των ξένων συμφερόντων, που εγκατέστησαν στον θρόνο της ψευτοδημοκρατίας μας και δεξιοί και "αριστεροί"... υπερασπιστές του λαού!
Καμία ευθύνη και σε κανέναν δεν επέρριψε η Προεδράρα μας!
"Προέχει ο τόπος μας" είπε. Αυτός, που τον ξεπούλησε με την εισήγηση της, για δημιουργία αιολικών πάρκων, στα αποκαϊδια!
Δεν χρειάζονται τα δάση, όταν οι εκτάσεις πρέπει να μοιραστούν σε κρατικοδίαιτους ολιγάρχες του πλούτου, για περισσότερα κέρδη! Αυτοί μας στηρίζουν! Αυτούς θέλει η ΕΕ! Γι΄αυτούς θα δουλεύουμε και μάλιστα με την ψήφο σας!  
Θέλουμε ένα Τατόι με σπα και ξενοδοχεία.
Θέλουμε μια παραλιακή στην Γλυφάδα με καζίνο και υπερμεγέθη κτίρια, που θα κρύβουν την θέα, για να μαζεύονται Σαουδάραβες για τζόγο και αγοραίο σεξ, από τις γύρω πιάτσες που θα στηθούν. Τα κυκλώματα της νύχτας χρειάζονται περισσότερο χώρο, για τοκογλυφία και "προστασία".
Θέλουμε ν΄ανοιχτούν τεράστιοι δρόμοι στα δάση για να περνούν οι ανεμογεννήτριες, γιατί μόνον απ΄αυτές δέχεται η Γερμανία εξαγωγή στο ρεύμα, που θα παράξουμε.
Αυτά ζούμε!  
Έχουμε ξεχάσει να βρίζουμε! Το παίζουμε "πολιτισμένοι", απέναντι σε απολίτιστες πολιτικές, ζώντας μέσα σε απολίτιστες χαβούζες, υποταγμένοι σε απολίτιστους υπανθρώπους!
Έχουμε ξεχάσει να διεκδικούμε και να υψώνουμε φωνή, απέναντι σε ανύπαρκτους νάνους της πολιτικής, μαστουρωμένοι, από το όπιο των ΜΜΕ.
Έχουμε ξεχάσει να ελέγχουμε την Δικαιοσύνη και να ζητάμε "κεφαλές επί πίνακι" των προδοτών της χώρας, των βασανιστών του λαού και των κλεφτών της εθνικής μας περιουσίας.
Είμαστε για κλάματα!
Και κλάματα θα εισπράττουμε!

 http://www.press-gr.com/2021/08/blog-post_186.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .