Παρασκευή, Αυγούστου 20

Johnny Depp: Κατηγορεί το Hollywood για μποϊκοτάζ μετά τη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard

Johnny Depp: Κατηγορεί το Hollywood για μποϊκοτάζ μετά τη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard

Συνέντευξη στην εφημερίδα «The Sun» παραχώρησε ο Johnny Depp, ο οποίος κατηγόρησε το Hollywood ότι τον «ξέχασε», όταν τα δικαστήρια με τη Heard και τη Daily Mail ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

Και ενώ το τρέιλερ για τη νέα του ταινία, Minimata, έχει κυκλοφορήσει κανονικά,

ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, αφού η εταιρεία MGM σύμφωνα με τον σκηνοθέτη προσπαθεί να «θάψει» την ταινία λόγω του ιστορικού του Depp και του νέου δικαστικού του γύρου, αν και ο κολοσσός που πρόσφατα αγοράστηκε από την Amazon δηλώνει πως σκοπεύει να προχωρήσει με την κυκλοφορία κανονικά.

Ο Depp μίλησε για την αξία της ταινίας, καθώς βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και πως οι συντελεστές είχαν δεσμευτεί να αφηγηθούν την ιστορία στις ΗΠΑ.

«Αντικρίσαμε αυτούς τους ανθρώπους στα μάτια και τούς υποσχεθήκαμε πως δεν θα τους εκμεταλλευόμασταν. Πως η ταινία θα άγγιζε τα γεγονότα με σεβασμό. Θεωρώ πως εμείς κρατήσαμε τη δική μας υπόσχεση, αλλά αυτοί που ήρθαν αργότερα πρέπει να κρατήσουν τη δική τους», είπε  αναφερόμενος στην εταιρεία παραγωγής.

«Κάποιες ταινίες αγγίζουν τους ανθρώπους. Και αυτό επηρεάζει εκείνους στη Μινιμάτα και τους ανθρώπους που βίωσαν παρόμοια πράγματα», δήλωσε ο Depp τονίζοντας ωστόσο πως το Hollywood τον έχει μποϊκοτάρει.

«Προσπάθησαν να μποϊκοτάρουν έναν άνθρωπο, έναν ηθοποιό σε μία δυσάρεστη και δύσκολη κατάσταση τα τελευταία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος έχει σκοπό να φέρει τα πράγματα στο φως.

 govastileto.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .