ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!! “Αντι για πυροσβεστικά, έδωσαν τα λεφτά σε εσάς για τον κορονοϊό” – Τον “έκοψαν” επειδή είπε LIVE την μεγάλη αλήθεια [ΒΙΝΤΕΟ]

γφγφφ

Χάνουμε το μέτρημα όσον αφορά τα ξεσπάσματα των πυρόπληκτων τις τελευταίες ημέρες μπροστά στα κανάλια. Με εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα καμένα, εναέρια μέσα στην χάση και στην φέξη (μόνο τα μηνύματα του 112 περισσεύουν), λίγοι πυροσβέστες που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες οι κάτοικοι που έχουν χάσει τα πάντα ή βλέπουν να χάνονται ξεσπούν.

Την ίδια στιγμή περιμένουν τους πολιτικούς αρχηγούς να πάνε και δεν βλέπουν κανένα, βουλευτές Ευβοίας, Ν.Χαρδαλιάς, Πρωθυπουργός και λοιποί απόντες όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι στις διάφορες περιοχές ενώ όπως άκουσαν στο διάγγελμα για όλα φταίει η περιβαλλοντική κρίση της κλιματικής αλλαγής.

Αυτή μάλλον έφταιγε που δεν ανοίχτηκαν οι αντιπυρικές ζώνες φέτος ή δεν αρκούν τα εναέρια μέσα ή κρουνοί δεν είχαν μια γεννήτρια να τους δώσει νερό!

Αυτή τη φορά στην πολύπαθη Εύβοια ένας κάτοικος που δίνει μάχη για να μην «καταπιούν» οι φλόγες το σπίτι του μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Όταν ο ρεπόρτερ του σταθμού τον ρώτησε για την κίνηση του πύρινου μετώπου, ο κάτοικος, προφανώς όντας αγανακτισμένος, δήλωσε τα εξής:

«Δεν με ενδιαφέρει η εικόνα που θα δείξετε, απλά αν τα λεφτά τα οποία είχατε πάρει εσείς τα κανάλια σε αεροπλάνα (σ.σ. πυροσβεστικά) και στο σύστημα υγείας δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια».

Εκείνο ήταν και το σημείο όπου με…μαεστρικό τρόπο κόπηκε η εικόνα και ο ήχος από την Εύβοια, με τους δύο ρεπόρτερ στο στούντιο να έρχονται σε εμφανή αμηχανία.

Η περιβόητη λίστα Πέτσα των 20 εκατομμυρίων, διότι σε αυτή αναφέρεται ο συγκεκριμένος κάτοικος, είχε συμπεριλάβει το σύνολο των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, ενημερωτικών και αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδω, προκειμένου να συμβάλλουν στην εκστρατεία κατά του κορωνοϊού:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9e%ce%95%ce%a6%ce%a4%ce%99%ce%9b%ce%99%ce%a3%ce%95-%ce%a4%ce%91-%ce%9c%ce%9c%ce%95-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%a0%ce%9b%ce%9f%ce%9a%ce%97%ce%a3-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9-%ce%b3/