Ο πρωταγωνιστής του «Prison break», Wentworth Miller, μιλάει για τον αυτισμό

 Η διάγνωσή του ήταν «σοκ», αλλά «δεν αποτελεί έκπληξη» - Τι έγραψε στο Instragram

Ο πρωταγωνιστής του «Prison break», Wentworth Miller, μιλάει για τον αυτισμό

Με μια ανάρτησή του στο Instagram o 49χρονος ηθοποιός Wentworth Miller αποκάλυψε στους θαυμαστές του πως πέρυσι διαγνώστηκε με αυτισμό. «Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει… το να είμαι αυτιστικός είναι αυτό που με διαμόρφωσε στο ποιος είμαι. Σε ό,τι έχω πετύχει/αρθρώσει» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του «Prison break».

Μαζί με μια φωτογραφία ενός κενού λευκού τετραγώνου, ο Μίλερ έγραψε: «Το φθινόπωρο κλείνει ένας χρόνος από τότε που έμαθα για τον άτυπο αυτισμό μου. Προηγήθηκε μία αυτοδιάγνωση. Ακολούθησε μια επίσημη διάγνωση. Ήταν μια μακρά, διαδικασία που χρειάστηκε ενημέρωση. IMO. Είμαι ένας μεσήλικας άντρας. Όχι 5 χρόνων».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μίλερ σημείωσε ότι «η πρόσβαση σε μια διάγνωση είναι προνόμιο που δεν απολαμβάνουν πολλοί», παραδεχόμενος ότι η διάγνωσή του ήταν «σοκ», αλλά «δεν αποτελεί έκπληξη».

«Δεν ξέρω αρκετά για τον αυτισμό. (Υπάρχουν πολλά να μάθω)», έγραψε ο ηθοποιός και ολοκλήρωσε το μήνυμά του ευχαριστώντας εκείνους που «συνειδητά ή ασυνείδητα μου έδωσαν αυτό το επιπλέον κομμάτι χάριτος + χώρο με την πάροδο των ετών». Οι θαυμαστές του ηθοποιού πλημμύρισαν την ανάρτησή του με θετικά σχόλια.