Δευτέρα, Αυγούστου 23

Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος Razastarr

Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος Razastarr

Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο 46χρονος Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του γνωστού χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα, στο 30ό χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών-Θίσβης. Όπως όλα δείχνουν, είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε.

Η σορός του Τσιαμπόκαλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Θήβας. Την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη έχει αναλάβει το Α.Τ. Θηβών.

Αξίζει να σημειωθεί  πως αδερφή του θύματος είναι η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις διασημότερες Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member.

«Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας - Οδυσσέας Δράκος Τσιαμπόκαλος - έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκειά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαύσου.» έγραψε σε ανάρτησή της η Sadahzinia.

4 ώρες πριν

Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρεας - Οδυσσέας Δρακος Τσιαμπόκαλος - έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκειά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαυσου.

 

Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993. Είναι ένα από τα πλέον ιστορικά hip hop σχήματα στην Ελλάδα και άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της hip hop κουλτούρας στην χώρα μας. Είναι από τους πιο πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο θέμα χιπ χοπ εφόσον έχουν κάνει τολμηρές αλλαγές στη μουσική του. Ο Νικόλας και ο Οδυσσέας σαν Razastarr, έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί).

Έπειτα από αρκετά χρόνια “μουσικής απόστασης” και του Νικόλα και του Αντρέα λόγο υποχρεώσεων, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας που τιτλοφορούνται “Εν χρόνω” (Νικόλας Καρίμανλης,2007) και “Από το μηδέν στο είμαι” (Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, 2005).

Ο Νικόλας Καρίμανλης με τον οποίον είχαν ιδρύσει το συγκρότημα, ανήρτησε μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σε ένδειξη πένθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .