Τετάρτη, Αυγούστου 11

Rihanna: Η αντίδρασή της μετά την ανακήρυξή της ως billionaire

Rihanna: Η αντίδρασή της μετά την ανακήρυξή της ως billionaire

Η Rihanna είναι κι επίσημα δισεκατομμυριούχος καθώς η συνολική της περιουσία αγγίζει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει το Forbes. Η 33χρονη pop star και επιχειρηματίας κατέκτησε τον τίτλο της πλουσιότερης τραγουδίστριας στον κόσμο!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της pop star (1,4 δισεκατομμύρια δολάρια/1 δισεκατομμύριο ευρώ) δεν προέρχεται από το χώρο της μουσικής, αλλά από το 50% των μετοχών της στη σειρά καλλυντικών που έχει ιδρύσει, την «Fenty Beauty». Ακόμη, η ίδια είχε υπογράψει μία σειρά εσωρούχων, Savage X Fenty που είχε πολλά κέρδη από αυτή τη συνεργασία.

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν ένας paparazzi την ρώτησε «Πώς νιώθεις που είσαι η πλουσιότερη γυναίκα της μουσικής;», η 33χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας απάντησε χαμογελαστά:«Ο Θεός είναι καλός».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .