Παρασκευή, Αυγούστου 13

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ YOUTUBER: «ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ» – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

φωτια

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, γνωστός και ως Mariglen προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία για την Εύβοια και όσους διαχειρίζονται τις προμήθειες των πυρόπληκτων.

Ο γνωστός Youtuber, ενημερώθηκε από διαδικτυακό του φίλο και κάτοικο της περιοχής της Εύβοιας πως καταστηματάρχες της Εύβοιας, παίρνουν τα είδη πρώτη ανάγκης τα οποία έχουν σταλεί για να βοηθήσουν και να χρησιμεύσουν τους πυρόπληκτους, και τα πουλάνε στα μαγαζιά τους.

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε κάποια καταστήματα, ενώ τα ράφια ήταν άδεια ξαφνικά γέμισαν με προϊόντα. Ο Youtuber έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους, αν γίνονται μάρτυρες σε κάτι τέτοιο να του στείλουν φωτογραφίες από το ράφι και το μαγαζί προκειμένου να τα αναρτήσει ώστε να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .