Δέχθηκε τα συγχαρητήρια των δημοσιο-Kάφρων .

Με δεδομένο ότι έχει ανοίξει εδώ και μέρες η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού των ηλικιών 12-15, στα κανάλια έχουν αρχίσει και βγαίνουν οι πρώτοι γονείς με τα εμβολιασμένα παιδιά τους.

Έτσι και σήμερα στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» η 13χρονη Μυρτώ και η μητέρα της Εβίνα μίλησαν για την…απόφαση να εμβολιαστούν μετά από παραίνεση δύο γιατρών.

Χαρακτηριστικά μάλιστα, αφού δέχθηκε τις σχετικές ευχές των δημοσιογράφων (καλή ανοσία), η μητέρα της 13χρονης τόνισε με το χαμόγελο στα χείλη πως και τα δύο της ΑΝΗΛΙΚΑ κορίτσια εμβολιάστηκαν «για να ξαναπάρουν τις ζωές τους πίσω».

Έτσι καταντάς όταν:
Βλέπεις δελτία των 8 εν έτη 2021 λες και έχεις μεινεί στην εποχή του 90 που δεν είχες άλλη πηγή ενημέρωσης
Όλος ο κόσμος ειναι ότι σου είπαν στα σχολεία οι ελληνόφωνοι(τα όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και οχι συνωμοσίες )
Και αφού έφαγες την λοβοτομή στα σχολεια μετά σπούδασες αλλα 3-4 χρόνια ξανα μπαίνοντας σε ένα είδος matrix
Βλέπεις ράδιο άρβυλα και γελάς σαν ηλίθιος ηλίθια με τα σημιτικά αστεία καθώς καλυτερα να έχεις ένα χαζοχαρουμενο λαό πάρα έναν σκεπτόμενο λαό (τώρα γελάνε αυτοί)
Και διαβάζεις πολύ σοβαρές και έγκυρες πήγες τύπου protothema που πήραν και χιλιάδες ευρώ, σήμερα έκαναν θέμα έναν ελληνόφωνο που παρίστανε την γυναικά με ψέυτικο πρόφιλ,πολύ σοβαρή είδηση (!) καθώς αυτοί οι ελληνόφωνοι ταΐζουν αυτα τα ορκ σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους,και κάποιοι άλλοι περιμένουν σωτηρία με εναν τέτοιον ηλίθιο λαό στην πλειοψηφία του.....