Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14

Περιστέρι: 25χρονος προσπάθησε να "λαδώσει" νοσηλεύτρια για εικονικό εμβολιασμό! (βίντεο)


Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι περιπτώσεις με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. Στο φως έρχεται η περίπτωση ενός 25χρονου που επιχείρησε να λαδώσει νοσηλεύτρια για εικονικό εμβολιασμό.

Το νέο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου την Δευτέρα (13.09.2021) όταν εμφανίστηκε ένας νεαρός για να εμβολιαστεί.

Οταν μπήκε στον χώρο για να κάνει το εμβόλιο είχε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του το οποίο και έδειξε στη νοσηλεύτρια. «Πες μου πόσα χρήματα θες προκειμένου να μην κάνω το εμβόλιο και να περάσεις ότι το έχω κάνει», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η νοσηλεύτρια αντέδρασε, του είπε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται και ο νεαρός προφασίστηκε πρόβλημα στο στομάχι και αποχώρησε.

Να σημειωθεί ότι η νοσηλεύτρια ενημέρωσε άμεσα τις αρχές και έγινε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Περιστερίου και αναζητείται καθώς υπάρχει και το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .