Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30

“ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ” ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ ΕΦΗΣ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ

DSC_5742

Η Έφη Κακαράτζουλα που εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο αλλά δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την κατάθεση της τελευταίας άφησε εκ νέου αιχμές για το θύμα.

«Ξέρω ότι δεν είναι αποδεκτό αυτό που έκανα, αλλά εσύ ξέρεις γιατί το έκανα. Δεν ήθελα να σε σκοτώσω», ειναι τα πρώτα λόγια που είπε η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, προς το θύμα της.

Η 37χρονη ζήτησε τον λόγο μόλις το θύμα κατέβηκε από το βήμα του μάρτυρα και δήλωσε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα. «Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…», ξεκίνησε να λέει η κατηγορούμενη, η οποία μόλις ζήτησε τον λόγο κλήθηκε από το δικαστήριο να ανέβει στο βήμα. Την κατηγορούμενη διέκοψε η οργισμένη φωνή του αδελφού της Ιωάννας που της είπε «μην ξανακοιτάξεις από εδώ».

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Η τοποθέτηση της κατηγορουμένης ήρθε αμέσως μετά την καταληκτική τοποθέτηση της Ιωάννας, η οποία κλείνοντας την σχεδόν τρίωρη κατάθεσή της είπε: «Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω τον λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτήν τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου, και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δεν θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει τον σκοπό της».

 https://www.makeleio.gr/uncategorized/%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%97%ce%98%ce%95%ce%9b%ce%91-%ce%9d%ce%91-%ce%a3%ce%95-%ce%a3%ce%9a%ce%9f%ce%a4%ce%a9%ce%a3%ce%a9-%ce%9e%ce%95%ce%a1%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%93%ce%99%ce%91%ce%a4%ce%99-%ce%a4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .