Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ: «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ 500.000 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

fussa

Ερωτήματα γεννούν οι δηλώσεις της μάνας του Παύλου Φύσσα, Μάγδας. Ένα από αυτά είναι αν σκοπεύει να γίνει βουλευτίνα με τον… μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν αποφασίσει πάντως, να κατέβει στις εκλογές, ας ενημέρωσει τον κόσμο και ας κάνει ανοικτά τις δηλώσεις της.

«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ναι εντάξει βάλαμε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή αλλά υπάρχει φασισμός εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε. Εκεί έξω είναι και είναι διάφορες οι μορφές φασισμού» είπε η Μάγδα Φύσσα.

Δεν παρέλειψε δε, να μιλήσει για τα θύματα που έχουν δολοφονηθεί λόγω φύλου, κάνοντας ειδική αναφορά στον Ζακ Κωστόπουλο, τρεις ημέρες μετά την επέτειο τριών χρόνων από τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

«Ποτέ δεν ξεχάσαμε και αυτά τα παιδιά που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο με ρατσιστικά κίνητρα, φασιστικά, γυναικοκτονίες. Γιατί ναι μεν μπορεί να μην είναι το ίδιο μια οργάνωση εγκληματική όπως αυτή που σκότωσε τον Παύλο, μπορεί να μην ήταν οργάνωση που σκότωσε τον Ζακ αλλά δεν παύει να ήταν μία δολοφονία σε δημόσια θέα από νοικοκυραίους που το είδε όλη η Ελλάδα», τονίζει η Μάγδα Φύσσα.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9d%ce%91-%ce%95%ce%a1%ce%a9%ce%a4%ce%97%ce%9c%ce%91-%ce%97-%ce%9a%ce%a5%ce%a1%ce%99%ce%91-%ce%98%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%99-%ce%9d%ce%91-%ce%93%ce%99%ce%9d%ce%95%ce%99-%ce%92%ce%9f%ce%9b%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .