Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15

Μαρία Τζομπανάκη: Τα καλλιστεία, ο γάμος στα 60 της, η κατακραυγή και η νέα ζωή στην Αμερική

Οι δύο γάμοι, η κακία που δέχτηκε και η καινούργια ζωή στις ΗΠΑ

Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη γεννήθηκε το 1956 και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης ενώ μοιράζει πλέον τον χρόνο στην Ελλάδα και την Αμερική. Είναι απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και έχει σπουδάσει χορό, κλασική κιθάρα και τραγούδι.

Η Μαρία Τζομπανάκη στέφθηκε Αναπληρωματική Μις Ελλάς στα καλλιστεία του 1975. Έπαιξε σε 5 ελληνικές ταινίες: «Η ώρα του λύκου», «Ο καπιταλίστας και η τραγουδίστρια», «E-mail», «Κρήτες Ολυμπιονίκες» και «Ψυχραιμία».

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει σκηνοθετήσει τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφιας και πλήθος θεατρικών παραστάσεων ενώ ως ηθοποιό την έχουμε δει σε πολλούς και διαφορετικού ύφους ρόλους. Διδάσκει υποκριτική, σωματική έκφραση του θεατρικού λόγου και πολιτισμική αγωγή του σύγχρονου ηθοποιού.

Η συμμετοχή της στα κοινά

Η Μαρία Τζομπανάκη από το 2002 έως το 2010, υπήρξε δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα. Διετέλεσε Αντδήμαρχος στη Σχολική Μέριμνα, Πρόεδρος Ανάπτυξης και Στρατηγικής, Πρόεδρος Κοινωνικής Ευθύνης και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ανέλαβε επίσης την αναβάθμιση και λειτουργία των δημοτικών κινηματογράφων. Εκλεγμένη αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως το 2000. Είναι Πρόεδρος της ΜΚΥΟ “ORFEUS” και δημιουργός του Πολιτιστικού Κέντρου Πράσινου Τουρισμού “ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ” που ενοποιήθηκε με την “ORFEUS”.

Η Μαρία Τζομπανάκη απαντά στα μηνύματα κακίας που πήρε μετά τον γάμο της

Η ηθοποιός είπε ότι δεν περίμενε αυτή την αντίδραση του κόσμου, δηλαδή το γεγονός ότι ο γάμος της πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα έχοντας πει:«Ήξερα πως ήταν κάτι που θα μαθευόταν, και γιαυτό είχα φροντίσει αν θελήσουν φωτογραφίες να μπορούν να πάρουν από κάπου. Μετά από όλο αυτό που έγινε, δέχτηκα δύο ειδών διαφορετικές αντιδράσεις.

Ως επί το πλείστον ήταν θετικές και ευχάριστες, αλλά δέχτηκα και ένα ποσοστό μεγάλης κακίας.

Απαντώ λοιπόν σε αυτές τις γυναίκες και άνδρες, ότι αυτό ακριβώς μας συμβαίνει σήμερα. Χαιρόμαστε με την κατάντια του άλλου και όχι με τη χαρά του».

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Τζομπανάκη ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη με τον οποίο  αν και έχουν χωρίσει πολλά χρόνια έχουν αγαστές σχέσεις λόγω του μονάκριβου γιου τους.

Η νέα ζωή στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη ζει τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη.

Το ζευγάρι, αμέσως μετά τον παραδοσιακό γάμο του στην Κρήτη το 2016, αποφάσισε να παρατήσει τα πάντα στην Ελλάδα και να φύγει για Αμερική. Βέβαια, δεν έφυγε στα τυφλά, αλλά επειδή ο σύζυγός της έχει επιχειρήσεις στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

“Όταν μου έλεγε κάποιος ότι είμαι όμορφη έτρωγε χαστούκι”

Η Μαρία Τζομπανάκη είχε μιλήσει τηλεοπτικά για τη νέα της ζωή στην Αμερική αλλά και το γιο της  και την ομορφιά έχοντας πει:«Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ.

Είχα άγνοια κινδύνου, δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό. Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας  (ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης) είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 ετών.», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Μου λείπει ο Ορφέας, ειδικά τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολα. Όταν ήρθε την πρώτη φορά να με δει εδώ, όταν έφυγε έκλαιγα δυο τρεις μέρες. Έκλαιγα, έκλαιγα συνέχεια κι έλεγα αφού το παιδί μου είναι καλά, γιατί κλαίω; Μου έλειπε, σαν να μου είχαν κόψει…Το λέω δημόσια αυτό γιατί όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Ορφέα αφενός και όλοι ξέρουν πόσο αγαπούν οι μαμάδες τους μοναχογιούς τους, τα μοναχοπαίδια τους. Όταν μου έλεγε κάποιος ότι “είσαι όμορφη” έτρωγε χαστούκι. Χαστούκι, κατευθείαν. Έχω δώσει πολύ ξύλο κι έχω χάσει και δουλειές».

έτρωγε χαστούκι. Χαστούκι, κατευθείαν. Έχω δώσει πολύ ξύλο κι έχω χάσει και δουλειές».

Της: Έπη Τρίμη

enimerotiko

 

 

https://filoitexnisfilosofias.com/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b6%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bf-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .