Κυριακή, Σεπτεμβρίου 12

ΤΑ ΛΕΝΕ. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ – ΠΟΛΥ LARGE ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ”

ΔΕΗ

Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ θα καλύπτονται από το κράτος κατά 80%, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναλύοντας τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Σχετικά με τις αυξήσεις στην ΔΕΗ, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι το 80% των αυξήσεων στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος για κάθε νοικοκυριό θα καλυφθεί από το κράτος και αυτό θα φαίνεται και στο τιμολόγιο. Επίσης, συμπλήρωσε ότι το μέτρο θα ισχύσει όσο χρειαστεί και όσο διαρκούν οι ανατιμήσεις.

Οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν γιατί διαφορετικά θα χάσουν πελάτες, είπε

Επίσης, όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα υπάρξει και αύξηση κατά 20% του επιδόματος θέρμανσης.

Επομένως, τα νοικοκυριά εξοικονομούν χρήματα και απελευθερώνονται από το άγχος, αλλά και οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την πρόνοια αυτή.

Όσον αφορά στην μείωση του ΕΝΦΙΑ, είπε πως και αυτό το μέτρο αφορά όλους τους πολίτες. Το 2022 θα είναι ακόμα μικρότερος ο ΕΝΦΙΑ.

Σχετικά με την δημόσια υγεία, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως κάθε πολίτης θα μπορεί να έχει 4 διαγνωστικές εξετάσεις για πολύ σημαντικές ασθένειες.

Επίσης, τόνισε ότι το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι να εμβολιαστούν τα παιδιά. «Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά στις τάξεις».

Τέλος, ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν όταν η κυβέρνηση ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%91-%ce%9b%ce%95%ce%9d%ce%95-%ce%a4%ce%91-%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a5%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%98%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .