Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΑ ΛΕΝΕ. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ – ΠΟΛΥ LARGE ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ”

ΔΕΗ

Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ θα καλύπτονται από το κράτος κατά 80%, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναλύοντας τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Σχετικά με τις αυξήσεις στην ΔΕΗ, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι το 80% των αυξήσεων στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος για κάθε νοικοκυριό θα καλυφθεί από το κράτος και αυτό θα φαίνεται και στο τιμολόγιο. Επίσης, συμπλήρωσε ότι το μέτρο θα ισχύσει όσο χρειαστεί και όσο διαρκούν οι ανατιμήσεις.

Οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν γιατί διαφορετικά θα χάσουν πελάτες, είπε

Επίσης, όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα υπάρξει και αύξηση κατά 20% του επιδόματος θέρμανσης.

Επομένως, τα νοικοκυριά εξοικονομούν χρήματα και απελευθερώνονται από το άγχος, αλλά και οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την πρόνοια αυτή.

Όσον αφορά στην μείωση του ΕΝΦΙΑ, είπε πως και αυτό το μέτρο αφορά όλους τους πολίτες. Το 2022 θα είναι ακόμα μικρότερος ο ΕΝΦΙΑ.

Σχετικά με την δημόσια υγεία, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως κάθε πολίτης θα μπορεί να έχει 4 διαγνωστικές εξετάσεις για πολύ σημαντικές ασθένειες.

Επίσης, τόνισε ότι το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι να εμβολιαστούν τα παιδιά. «Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά στις τάξεις».

Τέλος, ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν όταν η κυβέρνηση ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%91-%ce%9b%ce%95%ce%9d%ce%95-%ce%a4%ce%91-%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a5%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%98%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.