Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14

Π.Ξεκούκης: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής – Κυκλοφορώ στην Αθήνα και το 90% είναι αλλοδαποί»

petros-ksekoukis-fb

Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, και κυρίως στην Αθήνα, τα τελευταία χρόνια λόγω της μετανάστευσης.

«Δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής γιατί κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω το 90% να είναι αλλοδαποί και το 10% Έλληνες και θλίβομαι. Όχι ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους, αγαπώ όλο τον κόσμο, θλίβομαι που δεν βλέπω Έλληνες. Θλίβομαι που περνάω από την πλατεία Βικτωρίας και δεν υπάρχει ένας Έλληνας να μιλήσω ελληνικά», δήλωσε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ας μην προδικάζουμε έναν άνθρωπο αν η ελληνική δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει αποφανθεί. Εγώ δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιη ή άδικη η απόφαση να προφυλακιστεί. Εγώ όμως μπορώ να πω ότι αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση δεν μπορούμε να κρίνουμε, γιατί αν βγει αθώος αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει;», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0-%ce%9e%ce%b5%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%94%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%ae%cf%82-%ce%9a%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .