Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Σοφία Αλιμπέρτη: Ανανεωμένη στην Πάρο - Φωτογραφίες

Sofia_Aliberti

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα ώτα της δημοσιότητας και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί των Κυκλάδων

Άφησε το θόρυβο της πόλης, άφησε την υποκριτική και πήγε στην αγαπημένη της Πάρο για να ζήσει μια ήσυχη και πιο δημιουργική ζωή. Ο λόγος για τη Σοφία Αλιμπέτη η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Η Σοφία Αλιμπέρτη δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί των Κυκλάδων καθώς φέτος μαζί με το γιο της δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο της εστίασης. Ο γιος της άνοιξε ξενοδοχείο ενώ η ίδια διατηρεί στο νησί το δικό της καφέ - μπαρ.

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω! Στηρίζω τους φίλους μου», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες από τη Σοφία Αλιμπέρτη στην Πάρο

alimperti-paros2
alimperti-paros-696x1045
sofoufou_129767567_4266829440000573_555956310407918269_n


.protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.