Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15

Κορίνα Σουμάχερ: «Ο Μίκαελ είναι διαφορετικός αλλά είναι εδώ»

schumacher34

Οκτώ χρόνια μετά το ατύχημα του πιλότου της Formula 1, η σύζυγός του μιλά σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix – Η Κορίνα του στάθηκε από την πρώτη στιγμή

Οκτώ χρόνια μετά το ατύχημα που είχε ο πιλότος της Formula 1, Mίκαελ Σουμαχερ κάνοντας σκι στο χειμερινό γαλλικό θέρετρο Μεριμπέλ, η σύζυγός του, Κορίνα, ανοίγει την καρδιά της σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Νetflix στις 15 Σεπτεμβρίου.

Από τον Δεκέμβριο του 2013, ο σύζυγός της, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι αποτραβηγμένος από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Η κατάσταση της υγείας του Μίkαελ Σουμάχερ είναι περίπλοκη και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρχονται με το σταγονόμετρο . Αυτό επιθυμεί η οικογένειά του.

«Μου λείπει, κάθε μέρα»

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στον 52χρονο Γερμανό σύζυγό της, η Κορίνα, δείχνει την αγάπη που τρέφει για τον άντρα της ζωής της.

«Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό για ότι συνέβη. Ήταν απλώς κακιά στιγμή, κακή τύχη, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν. Φυσικά μου λείπει, κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένειά του, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ. Αλλά ο Μίκαελ είναι ακόμη εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ».

SCHUMACHER | Official Trailer | Netflix


Η σύζυγος του Σουμάχερ, όπως και και όλη η οικογένειά του, τον στηρίζουν και τον προστατεύουν.

«Είναι δυνατός. Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας. Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας. Κάνουμε ότι μπορούμε, όλοι μας. Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε κι ο Μίκαελ από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε», υποστηρίζει.

Top 10 Moments of Schumacher Brilliance



https://www.protothema.gr/world/article/1159094/korina-soumaher-o-mikael-einai-diaforetikos-alla-einai-edo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .