Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 9

Γονατίζουν την κοινωνία οι αυξήσεις της ΔΕΗ! Το βίντεο με την πολιτική απάτη του Κωστή Χατζηδάκη

kostis-xatzidakis-eurokinissi

Η Ελλάδα ήδη πληρώνει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη. Το γεγονός αυτό την καθιστά μη ανταγωνιστική, καταστρέφει τον παραγωγικό ιστό, την ανάπτυξη, την αύξηση των θέσεων εργασίας, ολόκληρη την οικονομία.

Το κόστος ενέργειας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ανταγωνιστικότητας μίας χώρας. Η κυβέρνηση όμως αποφάσισε να αρμέξει τους Έλληνες, συλλήβδην, για να εξυπηρετήσει ντόπιους και ξένους νταβατζήδες.

Αυτός είναι και ο ορισμός της πολιτικής απάτης. Διότι ο τότε αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, δεσμευόταν για τα ακριβώς αντίθετα.
Το βίντεο που ακολουθεί συνιστά τον ορισμό της πολιτικής απάτης. Δείτε το και προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%93%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%85%ce%be%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .