Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26

Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα»

8033 ZOYGANELIS ELEONORA ZOYGANELI PAPADOPOYLOY ISIDORA SIDERI 01082020

Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά Κομάντα και Δράκοι του MEGA, για τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές εκπομπές, κάνοντας αναφορά στα γυναικεία πρότυπα.

«Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι και ειδικά στο Big Brother. Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το #metoo να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο The Bachelor. Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Η μία εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή. Έρχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;».

 https://www.newsbreak.gr/lifestyle/252921/xespa-o-giannis-zoyganelis-den-ginetai-na-ginei-protypo-tis-gynaikas-i-kathe-tsonta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .