Τρίτη, Σεπτεμβρίου 7

Η Μπέτι Μίντλερ ζητάει από τις γυναίκες να απέχουν από το σεξ

Η Μπέτι Μίντλερ ζητάει από τις γυναίκες να απέχουν από το σεξ

Το παράδειγμα της Λυσιστράτης προτείνει να ακολουθήσουν οι γυναίκες του Τέξας η Μπέτι Μίντλερ. Η ηθοποιός χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδικάζει τον εξαιρετικά περιοριστικό νόμο κατά των αμβλώσεων που τέθηκε σε ισχύ στο Τέξας γράφοντας στο Twitter: «Προτείνω όλες οι γυναίκες να αρνούνται στους άντρες τους να κάνουν σεξ, μέχρι να βεβαιωθούν ότι κατοχυρώνεται το δικαίωμά τους στην επιλογή από το Κογκρέσο. Δεν πρόκειται για όπλα, χρήματα ή πόλεμο.

Όλο αυτό έχει να κάνει με τις γυναίκες. Τις ζωές τους, τα σώματά τους και την αυτονομία τους».
 
«Ο μπαμπάς μου το πρότεινε αυτό πριν από δεκαετίες» απάντησε η κόρη του Φρανκ Σινάτρα, τραγουδίστρια Νάνσι Σινάτρα.
 
«Αυτό επέτρεψε στο δικαστήριο να κάνει πρόχειρη δουλειά, με απρόσεκτη περιφρόνηση, γιατί ποιος θα το σταματήσει; Το πέρασαν μέσα στη νύχτα, χωρίς να νοιάζονται, επειδή πιστεύουν ότι οι γυναίκες θα το ανεχθούν» πρόσθεσε η Μίντλερ.
 
Αφότου τέθηκε σε ισχύ ο νόμος, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι παραβιάζει κατάφωρα το συνταγματικό δικαίωμα που θεσπίστηκε και ίσχυσε για περίπου μισό αιώνα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .