Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13

Δημήτρης Παπανώτας: Κεραυνοί για το χρέος της χώρας – «Δίνουν ψίχουλα στους εργαζόμενους»

 «Έχουμε ένα πρωθυπουργό που ενώ ξέρει τι θύελλα θα έρθει λόγω του χρέους της χώρας, μοιράζει λεφτά και τάζει έργα»

Μύδρους κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Παπανώτας, απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε για το πώς αντιλαμβάνεται τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. 

Ο Παπανώτας κατακεραυνώνει την κυβέρνηση που έχει απογειώσει το χρέος της χώρας, ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζει ότι ελαφρύνει τη φορολογία των εργαζομένων και των επιχειρηματιών: «Η σημερινή κυβέρνηση έφτασε το χρέος της χώρας στο μέγιστο. 230% αν θυμάμαι καλά. Το ψηλότερο ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!!! Κι εξακολουθεί να δανείζεται!!!! Προεκλογικά, όταν ο Τσιπρας έδωσε κάτι ψίχουλα στους συνταξιούχους, η δεξιά έπεσε να τον φάει. Φώναζε που βρέθηκαν τα λεφτά. Λίγες μέρες μετά, ως κυβέρνηση, βρήκε από την πρώτη μέρα λεφτά να… ενισχύσει τους μεγάλο επιχειρηματίες. Δείτε έκτοτε πόσο ελάφρυνε τη φορολογία τους και το κόστος για εργαζόμενους στις επιχειρήσεις» αναφέρει στην ανάρτησή του και προσθέτει ότι η κυβέρνηση εμπαίζει τους εργαζόμενους:

«Από την άλλη ο εργαζόμενος παίρνει ψίχουλα. Για να μην πω το τρίτο…. Το μακρύτερο, ξέρετε. Μια κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης όλο κι όλο, κι αυτό “προσωρινά ” για να το εξαγγέλουν κάθε χρόνο ως νέα ελάφρυνση. Α ναι!!! Και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών!!! Κυρίως για την επιχείρηση και πολύ λιγότερο για τον εργαζόμενο φυσικά. Και ενώ τα ταμεία και πάλι σε λίγο δε θα έχουν να πληρώσουν συντάξεις. Οπότε τι θα γίνει; Αύξηση και πάλι των ασφαλιστικών εισφορών του εργαζόμενου. Και όχι του εργοδότη είμαι βέβαιος… Και έχουμε ένα πρωθυπουργό ΠΟΥ ΕΝΏ ΞΈΡΕΙ τι θύελλα θα έρθει λόγω του χρέους της χώρας, μοιράζει λεφτά και τάζει έργα, και βάζει και κάτι γαλάζιους ηλιθιους να πανηγυρίζουν, λες και τα λεφτά θα τα πληρώσει από την τσέπη του ο Μητσοτάκης και δε θα κληθούμε όλοι να τα πληρώσουμε. Η απόλυτη παράνοια…» τονίζει στην ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστ απόλυτη παράνοια…» τονίζει στην ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

https://www.newsbreak.gr/media/248987/dimitris-papanotas-psichoyla-ergazomenoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .