Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 1

Κουλίστας, αυτή η μάστιγα

Για όλα έχουν μια απάντηση, που κάνει την κοινή λογική και την αλήθεια να ντρέπονται.
Κουλίστας, αυτή η μάστιγα

Του Δ.Κ.

(Ανανεωμένο) Ζουν ανάμεσά μας.

Μπορεί να πιστεύουν, ή μπορεί και όχι, στο καλύτερο βιογραφικό της Ελλάδας, στο ότι πάει πάντα και παντού άψογα προετοιμασμένος, ότι είναι πολύ ευγενής άνθρωπος, στο τι γκόμενος είναι.

Οι πολιτικές καταβολές τους διαφορετικές, αλλά οι περισσότεροι κάποια στιγμή συμπάθησαν (ίσως και ψήφισαν) Σημίτη και κυρίως Ποτάμι.

«Ευαγγέλιο της δημοσιογραφίας» γι ´ αυτούς, η Καθημερινή, καθοδηγητής ο Πορτοσάλτε, δόγμα τους ο φιλελευθερισμός με ή χωρίς περιεχόμενο.

Εκείνο όμως το στοιχείο που έχουν όλοι κοινό, είναι ότι είναι Λουδοβικότεροι του Λουδοβίκου. Τσιμέντο στην Ακρόπολη; καλώς καμωμένο. Μετρό στα αρχαία της Βενιζέλου; Επιτέλους. Καμία προετοιμασία για τα κύματα της πανδημίας; Fake news. 13.000 νεκροί από την πανδημία; Επιτυχία. Ένα εκατομμύριο (1.000.000.) στρέμματα καμμένου δάσους; Ευκαιρία. Κατακόρυφη αύξηση χρέους; Νοικοκύρεμα. Λίστα Πέτσα; Ενημέρωση. Για όλα έχουν μια απάντηση, που κάνει την κοινή λογική και την αλήθεια να ντρέπονται.

Αλλά εκεί που είναι απολαυστικοί, ή ίσως αηδιαστικοί, είναι στη δολοφονία χαρακτήρων. Θυμίζοντας τα περίφημα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, με ύφος αντίστοιχο του ηθικού πλεονεκτήματος, με ταλιμπανικό φανατισμό, έχρισαν εαυτούς σκεπτόμενους, φιλελεύθερους, άριστους. Κουνάνε λοιπόν το δάχτυλο, μοιράζοντας απλόχερα ατομική ευθύνη και με τεράστια άνεση χαρακτηρισμούς. Έτσι γέμισε η χώρα ψεκασμένους, αρνητές, τζαμπατζήδες, ανεύθυνους, αγράμματους, φανατικούς και φυσικά συριζαίους. Μετά βίας δε, κρύβουν την απέχθειά τους προς τους περίφημους μακονομάχους, ξεχνώντας γιατί και πως νικήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Φουσκωμένοι σαν διάνοι από αλαζονεία, αμετροέπεια και αυταπάτες, σκάβουν και πλαταίνουν το ρήγμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον κόσμο που την πίστεψε και την ψήφισε.

Ως τώρα ήταν εκνευριστικοί. Κουραστικοί. Τώρα που είτε το θέλουν είτε όχι φάνηκε ότι ο Λουδοβίκος είναι γυμνός, καταντούν αστείοι διαστρεβλώνοντας τη λογική, εμμένοντας στο λάθος, σχεδόν φωνάζοντας οπαδικά, Κούλη όσο μας πληγώνεις, τόσο μας πωρώνεις.

Σε λίγο καιρό, ευτυχώς ή δυστυχώς, θα τους ακούμε να λένε ότι ήτανε μια ζωή λαϊκή δεξιά, ΠΑΣΟΚ, κάτι άλλο και ποτέ δεν πίστεψαν στον Κούλη, ότι ξεκίνησε καλά αλλά το παράκανε και στο κάτω κάτω ποιόν άλλον να ψήφιζαν; Και θα πάει μετά ο σκληρός πυρήνας των κουλίστας, ως ιός, να βρει άλλον ξενιστή να μολύνει.

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/koulistas-auti-i-mastiga/2.152833

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .