Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 16

ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ” – ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΒΛΑΒΗ ΜΕΤΡΗΤΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕ

ΑΔΜΗΕ

Η αντιμετώπιση και ο εκβιασμός από τον ΑΔΜΗΕ ήταν αυτό που εξόργισε αναγνώστη μας, ο οποίος επικοινώνησε με τον οργανισμό για βλάβη στον μετρητή του.

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη:

“Πήρα την ΑΔΜΗΕ τηλέφωνο γιατί όπως φαίνεται ο μετρητής νυχτερινής κατανάλωσης ηλεκτρικού έχει κολλήσει πράγμα που επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι από τις μετρήσεις.

Πραγματικά αδυνατούσα να καταλάβω τι μου έλεγαν. Μου είπαν ότι το δήλωσαν και θα έρθουν να το κοιτάξουν αλλά πρέπει να είμαι στο σπίτι γιατί αλλιώς άμα έρθουν και δεν είμαι εδώ θα χρεωθώ.

Όταν τους ζήτησα να μου πουν πότε θα έρθουν μου είπαν ότι δεν ξέρουν. Δηλαδή πρέπει τους ρώτησα να είμαι στο σπίτι συνέχεια από εδώ και τώρα αλλιώς θα χρεωθώ άμα πάω στο περίπτερο και περάσουν;

Ναι, αλλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε απάντησαν.

Τι να βοηθήσετε; Είπα. Ζητιάνος είμαι; Να λύσετε το πρόβλημα θέλω.

Η κυρία συνέχισε να χρησιμοποιεί το «να σας βοηθήσουμε» μέχρι που μου έσπασε τα νεύρα.

Έτσι μας αντιμετωπίζουν, σαν ζητιάνους. Τους κάναμε ανθρώπους με μεγάλους μισθούς, εφάπαξ και συντάξεις και τώρα μας βοηθούν. Απίστευτα πράγματα. Ένιωσα ότι με εκβίαζαν να το ξεχάσω γιατί άμα έρθουν μου είπαν και δεν είμαι εδώ θα με χρεώσουν. Μου ζήτησαν δε να βρω κάποιο φίλο η συγγενή να είναι στο σπίτι όταν φεύγω. Απίστευτα πράγματα. Η Ελλάδα του 2021 με Μητσοτάκη, Τσίπρα και Σημίτη σε συγκυβέρνηση με κανένα σεβασμό στον πολίτη. Είμαστε ζητιάνοι στην χώρα μας.

Ο λογαριασμός μου της ΔΕΗ Μάιος ως και Αύγουστος αυξήθηκε περίπου 50%  για ένα μικρό διαμέρισμα. Αδυνατώ να τον πληρώσω”.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%99%ce%9c%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95-%ce%96%ce%97%ce%a4%ce%99%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%97-%ce%a7%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%a3-%ce%a3%ce%9f%ce%92%ce%91%ce%a1%ce%97/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .