Μαρίνα Τσιντικίδου: «Η λάμψη μου δημιούργησε φοβίες, πανικούς και ψυχολογικά προβλήματα»

τσιντικιδου

Το supermodel γύρισε σελίδα στην ζωή της και ασχολείται πλέον, με την αρχιτεκτονική τοπίου 

To διάσημο μοντέλο των '90ς, Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε για τα προβλήματα, που της δημιούργησε όλη αυτή η λάμψη και η δόξα που γνώρισε στην αρχή της καριέρας της και παραδέχτηκε πως ήταν η αιτία να αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα.

«Ήμουν πολύ χαϊδεμένη, δεν ένιωσα ποτέ πως είμαι κάτι ξεχωριστό, αλλά απολάμβανα αυτό που συνέβαινε. Κάποια στιγμή, όμως, αυτή η λάμψη μου δημιούργησε φοβίες, πανικούς και ψυχολογικά προβλήματα», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Στην συνέχεια εξήγησε πόσο την είχε επηρεάσει η κακή κριτική του Τύπου: «Καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι καλά από το πώς ξυπνάς, από το πώς βλέπεις την προοπτική της ημέρας σου. Διάβαζα σχόλια, που έγραφαν για εμένα και περνούσα ένα δράμα, έκλαιγα. Αναρωτιόμουν γιατί με παρουσιάζουν έτσι και με αδικούν, ενώ δεν ήμουν έτσι. Τότε κατάλαβα πως αν συνεχίσω έτσι, θα πεθάνω από κατάθλιψη».Πλέον, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι όμορφη και φρέσκια, έχει εγκαταλείψει τον χώρο του μόντελινγκ και ασχολείται με την αγαπημένη της συνήθεια, τα λουλούδια και τον σχεδιασμό εξωτερικών χώρων. «Η μόνη στιγμή, που είμαι εντελώς καλά είναι όταν είμαι στην φύση και τα λουλούδια. Είναι σαν να κάνω θεραπεία. Δεν είχα σκεφτεί πως όσα έκανα με την γιαγιά μου και περνούσα ωραία, θα μπορούσα να τα κάνω επάγγελμα. Ασχολούμαι πλέον, με την αρχιτεκτονική τοπίου», δήλωσε.

Όσον αφορά το «πέρασμά» της από τον χώρο της πολιτικής, η Μαρίνα Τσιντικίδου αναφέρει: «Όποτε σκέφτομαι ότι ασχολήθηκα με την πολιτική, λέω στον εαυτό μου: Τι δουλειά είχες εσύ εκεί κούκλα μου; Επηρεάστηκα σε μία εποχή που δεν είχα καθαρό μυαλό, ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος».Protothema.gr