Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Του Νέα Σημιτοκρατία ή Σημιτοποταμία

Τα έχω γράψει προ πολλού. Όλες οι κινήσεις Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν αυτά που είχα γράψει. Η αγία οικογένεια έχει σχέδιο και μάλιστα μακροχρόνιο με το αζημίωτο βέβαια όπως πάντα. Η πρόταση για τον Αποστολάκη επιβεβαιώνει πλήρως αυτά που είχα πει.

Το σχέδιό της είναι πολύ απλό και έχει μπει σε υλοποίηση από την πρώτη στιγμή που ανακατέκτησε την εξουσία. Είναι η δημιουργία ενός κόμματος στον ενδιάμεσο χώρο, γύρω στο 15-25% αναλόγως των εξελίξεων, που θα είναι απαραίτητο για τη δημιουργία κυβέρνησης στη χώρα, ένα κόμμα ανοικτό στη συγκυβέρνηση είτε με την αριστερά (λέγε με ΣΥΡΙΖΑ) ή με κάτι άλλο από τα δεξιά του. Θα αποτελείται από πρώην Σημιτικούς πασόκους, τους ποταμίσιους χάνους και μερικούς βολεμένους ορκισμένους φίλους της οικογένειας κεντροδεξιούς, κρατώντας έτσι και το brand name της ΝΔ.

Για αυτό τον λόγο με κάθε τρόπο και κάθε μέσο θα πιέζει τους δεξιούς να αποχωρήσουν από τη ΝΔ, να φτιάξουν άλλο κόμμα δεξιά της, ώστε να κρατήσει εκείνη το brand name και την προίκα της, τους ψηφοφόρους της ΝΔ που λόγω κεκτημένης ταχύτητας αλλά και για συναισθηματικούς λόγους θα ψηφίζουν αυτή τη μεταλλαγμένη ΝΔ και δεν θα έχουν αποχωρήσει από τη Μητσοτακική ΝΔ.

Το σχέδιο είναι σατανικό και εύκολα υλοποιήσιμο. Ένα πλήρες ελεγχόμενο από την αγία οικογένεια κόμμα του 15-25 %, προίκα και για τους απογόνους της οικογένειας που έρχονται, θα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό κάθε κυβέρνησης τα επόμενα χρόνια. Είτε η κυβέρνηση θα προκύψει από πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, είτε σε μια άλλη δεξιά πλειοψηφία, η Μητσοτακική ΝΔ θα είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό κυβερνητικής πλειοψηφίας. Με αυτό τον τρόπο θα αναγκάσει του Καραμανλικούς και τους Σαμαρικούς να αποχωρήσουν από το κόμμα, όπως ήδη γίνεται και είναι πρόδηλο σε όσους γνωρίζουν τον χώρο και παρακολουθούν τα τεκταινόμενα.

Όλα έχουν δρομολογηθεί από το επιτελικό κράτος και τους πονηρούς συμβούλους του, και φοβάμαι ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ακύρωση του Μητσοτακικού σχεδίου.

Όπως αντιλαμβάνεστε ένα τέτοιο σχέδιο θα έχει την πλήρη στήριξη του ξένου παράγοντα γιατί μέσω αυτού θα ελέγχει πλήρως την εκάστοτε κυβέρνηση και προφανώς και τις τύχες της δόλιας πατρίδας.

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/to-sataniko-sxedio-tou-mitsotaki/2.153003