Σάββατο, Σεπτεμβρίου 11

Το πρωινό που θα σας κρατήσει υγιείς και αδύνατες σύμφωνα με τους επιστήμονες

Το πρωινό που θα σας κρατήσει υγιείς και αδύνατες σύμφωνα με τους επιστήμονες

Το πρωινό είναι το πλέον απαραίτητο γεύμα για όλους μας. Δίνει ώθηση στον οργανισμό μας και με το κατάλληλο… μενού μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας.

Τι όμως πρέπει να επιλέξετε στο πρωινό για να παραμένετε σε φόρμα και υγιής;

Το καλύτερο γεύμα που μπορείτε να καταναλώσετε με το που ξυπνήσετε είναι ένα μπολ με γιαούρτι, δημητριακά χωρίς ζάχαρη, ανάλατους ξηρούς καρπούς και φρούτα ή μέλι.

Έρευνες επιβεβαιώνουν πως οι άνθρωποι που τρώνε συχνά αυτή την τροφή έχουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος ενώ δίαιτες που το περιλαμβάνουν είναι πιο αποτελεσματικές καθώς το ασβέστιο που περιέχει συμβάλλει στο μεταβολισμό του λίπους και τη μείωση του βάρους.

Το γιαούρτι είναι τροφή πλούσια σε βιταμίνες συμπλέγματος Β, Α, έχει πολύ ασβέστιο, φώσφορο, ψευδάργυρο και ιώδιο ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για πρόσληψη ασβεστίου όταν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη.

Παράλληλα, πολλά γιαούρτια περιέχουν προβιοτικά, τα οποία καταπολεμούν τους βλαβερούς μικροοργανισμούς και παράλληλα ρυθμίζουν το μεταβολισμό. Σύμφωνα με έρευνα οι γυναίκες που καταναλώνουν γιαούρτι έχουν πιο ισχυρά Τ-λεμφοκύτταρα, τα οποία καταπολεμούν ασθένειες και μολύνσεις.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .