Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25

Όταν η κόρη εργαλειοποιεί τον Μίκη και μετά θάνατον…


Γράφει η Κόμπρα

Αχ βρε Μίκη που να ήξερες ότι θα σε τρέχανε στα δικαστήρια μετά θάνατον για τον τόπο της τελευταίας σου κατοικίας. Και όλα αυτά, γιατί ένας δικός σου άνθρωπος αποφάσισε πως «αυτός που φεύγει δεν μπορεί να έχει καμία επιθυμία»! Όμως, το έλεγες πάντα πως επιθυμούσες να ταφείς στην Κρήτη, στον Γαλατά Χανίων που τόσο αγάπησες.

Πως επιθυμούσες να είσαι μαζί με τον αγαπημένο σου αδερφό τον Γιάννη, για τον οποίο δήλωνες παλαιότερα πως ήθελες να είχες μία «υπερφυσική δύναμη» προκειμένου να εμποδίσεις τον Χάρο να τον πάρει… Πως επιθυμούσες να ταφείς στο πλάι των γονιών σου, του κυρ Γιώργη, που έγραφες τα υπέροχα τραγούδια σου «για να χαίρεται» και της κυρίας Ασπασίας, που θυμόσουν με λύπη τα τελευταία της λόγια: «Γιώργο έρχομαι»

Επιστολή στον δήμαρχο Χανίων έστειλες, σε συμβολαιογράφο πήγες, μέχρι και με τον τότε πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση επικοινώνησες για κάτι που έπρεπε δυστυχώς να είναι αυτονόητο: να γίνει σεβαστή η τελευταία σου επιθυμία, όπως ζητά ο γιος σου, ο εγγονός σου και την οποία ξέρουν πολύ καλά όσοι είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν.

Και όμως χρειάστηκε ολόκληρη δικαστική απόφαση, προκειμένου να μην σε τρέχουν στο Βραχάτι Κορινθίας, όπως με προκλητική επιμονή θέλει η κόρη σου Μαργαρίτα. Κάτι ήξερες όταν έγραφες στον πρώην δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη: «Επειδή η οικογένεια μου δεν συμφωνεί με την επιθυμία μου αυτή, όμως ο νόμος αναγνωρίζει το δικαίωμα του καθενός να αποφασίζει για την τύχη του σώματος του…».

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον θάνατο σου, σε τίμησε όλος ο κόσμος, από την Ρωσία μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες, από την Ευρώπη μέχρι τη Λατινική Αμερική. Ακόμα και στο Αφγανιστάν άκουγαν τη μουσική σου. Άφησες μια μουσική παρακαταθήκη παγκόσμιας εμβέλειας. Ε όχι λοιπόν! Αυτό το “σίριαλ” που “γυρίζει” δυστυχώς η κόρη σου πραγματικά δεν σου αξίζει… Και όποιος γνωρίζει και τα ενδότερα των έσω καταλαβαίνει ότι τα κίνητρα είναι μάλλον ταπεινά…

από slpress

 https://teleytaiaexodos.blogspot.com/2021/09/blog-post_436.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .