Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν ξαναπαίζει καμία σειρά στα κανάλια! Μέχρι πότε ισχύει ο αποκλεισμός

petros-filippidis-martyries-768x461

Καιρό θα κάνουν οι Έλληνες τηλεθεατές να ξαναδούν τον γνωστό ηθοποιό στη μικρή τους οθόνη καθώς τα κανάλια πήραν από κοινού απόφρασσαν να μην  παίζουν τα προγράμματα στα οποία συμμετείχε.

Θυμίζουμε ότι ο Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να μην υπάρχει πλέον στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Βήμα, μετά την απομάκρυνσή του από την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν από κοινού να μην προβάλουν ξανά από την ταινιοθήκη τους, παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ο ίδιος.

Έτσι οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε δεν θα προβάλλονται ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις ταινίες και τις θεατρικές παραστάσεις.

Τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και προφανώς να υπάρξει αθωωτική απόφαση η απόφαση των καναλιών είναι οριστική.

Από την άλλη αυτό έχει μια συνέπεια και για όλους όσοι συμμετείχαν σε κάθε είδους παραγωγή (θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική) στις οποίες είχε πάρει μέρος ο Πέτρος Φιλιππίδης, διότι από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα, τα οποία στο εξής τα χάνουν.

Πέραν των όσων κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει λάβει μέρος σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, που για χρόνια αποτελούσαν δυνατά «χαρτιά» του προγράμματος κάθε σταθμού.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%a6%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%80%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%94%ce%b5%ce%bd-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bc/