Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26

BREAKING> O Albert Bourla συγχαίρει τον 12χρονο Gavin που έκανε δώρο γενεθλίων το εμβόλιο της Pfizer. Την ίδια στιγμή Γάλλος τενίστας αντίπαλος του Tσιτσιπά παρατάει τη καριέρα του εξαιτίας παρενεργειών του εμβολίου

Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ

Στο Ισραήλ ανάμεσα στους σοβαρά ασθενείς με Covid-19 και άτομα που έχουν λάβει και 3η δόση του εμβολίου

Kι ενώ ο Albert Bourla συγχαίρει τον 12χρονο Gavin ο οποίος έχασε από κοροναιό τον αστυνομικό πατέρα του και έσπευσε στα γενέθλιά του να κάνει το εμβόλιο της Pfizer η είδηση ότι το εμβόλιο της ίδιας εταιρίας τέλειωσε βίαια τη καριέρα του Γάλλου τενίστα Jérémy Chardy, Νο 73 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις ανδρών κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Jérémy Chardy, Νο 73 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις ανδρών, αποφάσισε να αποσυρθεί από το υπολειπόμενο της φετινής σεζόν, μιας και αντιμετωπίζει έντονες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό του για τον κορωνοϊό, μην μπορώντας να αγωνιστεί.

Ο Σαρντί, σύμφωνα με τη «L’ equipe», εμβολιάστηκε με Pfizer στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open και έκτοτε έχει παρουσιάσει προβλήματα όσον αφορά στην υγεία του.

Όπως είπε ο ίδιος ο τενίστας στο AFP, «από τότε που εμβολιάστηκα, την περίοδο μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open, έχω πρόβλημα, παλεύω κάθε μέρα. Δεν μπορώ να προπονηθώ, να παίξω. Νιώθω έντονους πόνους σε όλο το σώμα μόλις προσπαθώ να κάνω κάτι στην προπόνηση. Έτσι αποφάσισα να αποσυρθώ για λίγο καιρό και να δω τι συμβαίνει ώστε στο μέλλον να μην έχω κανένα πρόβλημα». Επίσης πρόσθεσε ο Γάλλος: «Πήγα σε δύο γιατρούς, έκανα τεστ για να δω τι συμβαίνει. Αλλά δεν ξέρω, πονάω, κάποιες στιγμές δεν μπορώ να πάρω ανάσα».

Κι ενώ στην Ελλάδα συναρπάζει η τιτανομαχία Κούβελα-Μόσιαλου με φόντο την οξυδερκή σύγκριση των iPhone με τα εμβόλια που προέκρινε ο καθηγητής Μόσιαλος, στο Ισραήλ ξεχειλίζει η απελπισία καθώς ανάμεσα στους σοβαρά ασθενείς με Covid-19 περιλαμβάνονται και άτομα που έχουν λάβει και 3η δόση του εμβολίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, 493 από αυτούς που είναι σε σοβαρή κατάσταση δεν είναι εμβολιασμένοι, 134 εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις και 55 βαριά ασθενείς είχαν κάνει ήδη και την 3η δόση!

Παρότι πράγματι οι μη εμβολιασθέντες αποτελούν την πλειοψηφία των σοβαρών κρουσμάτων είναι απελπιστικό να βλέπεις ανάμεσα σε σοβαρά περιστατικά και ασθενείς που έχουν κάνει ακόμη και την 3η δόση.

Όπως όλα δείχνουν έφτασε η ώρα να απελευθερωθούν τα φάρμακα καθώς αυξάνονται τα ερωτηματικά για το τι πραγματικά συνέβη στη Wuhnan, πότε συνέβη και ποιοι ηθελημένα ή αθέλητα είναι οι δράστες του εργαστηριακού ιού ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος μια και επιχειρεί να αλλάξει εκτός από τον τρόπο διακυβέρνησης των λαών και την οικονομική και επιχειρηματική ζωή.
Ο αριθμός των ασθενών του Ισραήλ με κορωνοϊό που βρίσκονται σε αναπνευστήρες ανέβηκε πάνω από 200 για πρώτη φορά από τα τέλη Μαρτίου, έδειξαν τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή, αν και οι ερευνητές είπαν ότι το κύμα φρέσκων λοιμώξεων που βασίζεται στην παραλλαγή Delta μπορεί να περιοριστεί σύντομα.

Ο ιστότοπος του Υπουργείου Υγείας έδειξε ότι 203 άτομα με τον κορονοϊό ήταν σε αναπνευστήρες.

Η τελευταία φορά που το Ισραήλ είχε πάνω από 200 ασθενείς σε αναπνευστήρες ήταν η 31η Μαρτίου, όταν 202 άτομα ήταν σε αναπνευστικές μηχανές- στο τέλος ενός κύματος λοιμώξεων που είδε ένα ρεκόρ 358 ατόμων σε αναπνευστήρες στις 25 Ιανουαρίου.

Ο αριθμός των νεκρών από την έναρξη της πανδημίας ανήλθε σε 7.611.

Συνολικά 529 άνθρωποι υπέκυψαν στον ιό από την αρχή του μήνα, καθιστώντας τον Σεπτέμβριο τον δεύτερο συνεχόμενο μήνα που το Ισραήλ που καταγράφει τουλάχιστον 500 θανάτους, αφού τον Αύγουστο σημειώθηκαν 609 θάνατοι που αποδόθηκαν στον COVID-19.

 

 

 

https://kourdistoportocali.com/ipeople/tech/breaking-gt-o-albert-bourla-sygchairei-ton-12chrono-gavin-poy-ekane-doro-genethlion-to-emvolio-tis-pfizer-tin-idia-stigmi-gallos-tenistas-antipalos-toy-tsitsipa-parataei-ti-kariera-toy-exaitias-parene/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .