Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 8

Η Iris Apfel έκλεισε τα 100 της χρόνια και αποκαλύπτει το νόημα της ζωής της

Η Iris Apfel έκλεισε τα 100 της χρόνια και αποκαλύπτει το νόημα της ζωής της

Έναν αιώνα ζωής συμπλήρωσε η Iris Apfel στις 29 Αυγούστου, η οποία και το γιόρτασε με μια σειρά από αναρτήσεις και με το λανσάρισμα της νέας συλλογής γυαλιών, «The Zentennial Collection», σε συνεργασία με την εταιρεία Zenni Optical, καθώς το συγκεκριμένο αξεσουάρ, που επιλέγει σε υπερμεγέθεις, ζωηρόχρωμους σκελετούς, είναι το πιο χαρακτηριστικό της έμβλημα...

Πώς είναι όμως η ζωή για την ίδια στα εκατό χρόνια;

Όπως σχολίασε, χαριτολογώντας, στο «People»: «Δεν παίζω μπριτζ. Δεν παίζω γκολφ. Αγαπάω τη δουλειά και απολαμβάνω αληθινά ό,τι κάνω. Είμαι το Λαγουδάκι της Energizer [αναφέρεται στην παλιά διαφήμιση με τις μπαταρίες]. Μία στις τόσες κουράζομαι, αλλά είμαι multitasker. Πρέπει να κάνω διάφορα πράγματα ταυτόχρονα. Ποτέ δεν διαβάζω μόνο ένα βιβλίο τη φορά. Διαβάζω τρία μαζί. Έτσι λειτουργώ».

 

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γινόμουν celebrity. Ποτέ δεν είχα ατζέντη ούτε επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά όταν εμφανίζονταν οι ευκαιρίες, τις εκμεταλλευόμουν», πρόσθεσε.

 

 

Η Apfel έγινε διάσημο fashion icon την δεκαετία του ’80. Το πάθος της για τα κοσμήματα, το απόλυτα μοναδικό στυλ της και η αγάπη της για την εσωτερική διακόσμηση την έκαναν μια ξεχωριστή περσόνα.

Η διάσημη γκουρού ίδρυσε, μαζί με τον άντρα της το 1950, την κολοσσιαία εταιρεία εσωτερικής διακόσμησης «Old World Weaver» που ανέλαβε τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου επί προεδρίας 9 διαφορετικών Αμερικανών προέδρων.

Στα 96 της υπέγραψε συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων, το IMG. Bέβαια η Apfel είχε ήδη πρωταγωνιστήσει μέχρι τότε σε διάσημες καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες όπως η M.A.C., αλλά είχε κάνει και δεκάδες εξώφυλλα. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει τα διασημότερα μοντέλα στη λίστα του, όπως oι Kaia Gerber, Gigi Hadid και Karlie Kloss.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .