Αλέξης Τσίπρας: Εμβολιάστηκε ο Παύλος Πολάκης – Το SMS που του έστειλε

“Ο Πολάκης εμβολιάστηκε. Είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο, ήρθε το φθινόπωρο. Εμβολιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες. Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι”, επεσήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όταν ρωτήθηκε αν ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, απάντησε:”Όχι δεν είχαμε κάνει εμβολιαστικό κέντρο στην Κουμουνδούρου. Μετά τη συνεδρίαση. Όχι, ήταν επιλογή του. Το είχε δηλώσει ότι τον Σεπτέμβριο θα εμβολιαστεί”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος ξανά στον εμβολιασμό του κ. Πολάκη, επεσήμανε: “Θα σας πω πότε εμβολιάστηκε, γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα… Όταν είχε ανακοινώσει δημοσίως ότι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο, τού το υπενθύμισα εγώ, ότι “έχεις κάνει μία δημόσια δήλωση” και μου είπε θα μείνει σ’ αυτή. Χθες το απόγευμα, μού έστειλε SMS με την εικόνα του εμβολιασμού. Και ανέφερε ότι “έκανα την υπόσχεσή μου πράξη. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης”.

“Αυτό είναι θεμιτό” είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

enikos.gr

https://kozanimedia.gr/%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%82/