Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10

Γιώργος Σεϊταρίδης: Η ζωή του στο Πήλιο και ο λόγος που δεν ασχολείται πλέον με την υποκριτική (video)

6975 MPOTSI SEITARIDIS STATHATOY 06022013

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στη σατιρική σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι» του Λάκη Λαζόπουλου ενώ  το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το έκανε, στην κωμωδία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο».

Ο λόγος για τον Γιώργο Σεϊταρίδη ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό τη από  την κωμικής σειράς Singles.

Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μην ξανασχοληθεί με την υποκριτική και τα τελευταία χρόνια ζει πλέον μόνιμα στο Πήλιο με την σύζυγό του, Όλγα Θανασσιά, όπου ασχολείται με αγροτικές παραγωγές.

1374943 10201376936278669 1043695124 n 1

Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στην απόφασή του να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

«Επέλεξα να ζήσω σε ένα βουνό. Από τη μία έβλεπα το βουνό, από την άλλη το φεγγάρι, και κάτι μέσα μου, μου είπε “εδώ θα ζήσεις εσύ”», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έκανα θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο, αλλά μετά ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς να δίνεις συνέχεια. Και είπα “φεύγω, πάω στο Πήλιο”. Οι άνθρωποι κάνουμε πορείες, όχι καριέρες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική, απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει», εξήγησε ο ίδιος.

«Το εύκολο και το δύσκολο το έχω αποβάλει από μέσα μου. Υπάρχει θέλω και δε θέλω. Όταν γονατίζω ξανασηκώνομαι, δεν με πτοούν οι κακουχίες», τόνισε.

Αναφορικά με τις αγροτικές ασχολίες ανέφερε πως «η αγροτική ζωή έχει κόπο, έχει και πόνο. Μπορεί να έρθει ένα χιόνι και να σπάσει τις ελιές. Εδώ φροντίζω τα μελίσσια, ο κύριος όγκος της δουλειάς μου είναι σε αυτά στα κάστανα».

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως ακόμη δέχεται προτάσεις από τον χώρο του θεάματος.

«Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειές. Αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης οι παραγωγοί έγιναν τελείως ανελέητοι με τα χρήματα, και δεν το δέχομαι. Εύχομαι να έρθει μια επαγγελματική πρόταση και να πω θέλω να κατέβω για αυτό. Η αμοιβή μου δεν ήταν πενταψήφιος αριθμός. Ήταν τετραψήφιος», είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την σύζυγό του ανάφερε πως εκείνη στέκεται πάντα δίπλα του και στα εύκολα και στα δύσκολα.

«Με την Όλγα γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε εδώ στην Αγία Μαρίνα. Είχαμε κάνει ένα θεατρικό εργαστήριο εδώ στο Πήλιο. Όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θέλω να μείνουμε μόνιμα στο Πήλιο δεν είπε αμέσως το ναι. Τώρα, όταν φτάνουμε στο αμήν και της λέω να τα μαζέψει να πάμε κάτω, εκείνη μου λέει να ηρεμίσω», είπε.

14137998 10208506360149810 4546569382864270062 o

«Δεν κάνω πράγματα για τα χρήματα. Δελεάστηκα από τα μεγάλα ποσά του Survivor, έτσι είναι όταν δυσκολεύεσαι να βγάλεις το χειμώνα, αλλά έχω πίστη», είπε για την πρόταση που δέχθηκε από την παραγωγή του reality επιβίωσης.

Αποκαλυπτική, ωστόσο, ήταν και η σύζυγός του η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Περνάμε όμορφα με τον άνδρα μου και τις δουλειές μας. Τα τελευταία χρόνια διδάσκω γιόγκα. Όταν μου είπε να έρθουμε εδώ στο Πήλιο έγινα ερωτική μετανάστρια. Η πρόταση γάμου έγινε στις 15 ημέρες γνωριμίας»,

 https://www.newsbreak.gr/lifestyle/247480/giorgos-seitaridis-zoi-pilio-logos-den-ascholeitai-ypokritiki/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .