Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24

Τα viral της ημέρας: Ο αναπάντεχος καβγάς ανάμεσα σε σκύλους και…κατσίκια και άλλα!

viral

Newsroom eleftherostypos.gr

Ειδήσεις, εικόνες και βίντεο από όλο τον κόσμο, που προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν viral στο διαδίκτυο και τα social media:

Viral #1: Ο σκύλος που δεν αφήνει να του πάρουν το παιχνίδι και η γάτα που δεν αφήνει τον ιδιοκτήτη της να… παίξει

Δύο βιντεάκια παρόμοιας θεματικής έγιναν viral αυτή την εβδομάδα. Στο πρώτο, που ανέβηκε στο Instagram, βλέπουμε το πώς αντιδρά ένα χαριτωμένο γκόλντεν ριτρίβερ, όταν η ιδιοκτήτριά του προσπαθεί να του πάρει το παιχνίδι του από την αγκαλιά του. Ο Μπάρλεϊ, όπως λέγεται το σκυλάκι, φαίνεται εξαιρετικά δεμένος με το συγκεκριμένο αντικείμενο και δεν αφήνει τη γυναίκα να το πλησιάσει, ούτε γι’ αστείο:

 

Στο δεύτερο βίντεο, που δημοσιεύθηκε στο YouTube και αλλού, βλέπουμε μια γατούλα, που με την σειρά της δεν αφήνει τον ιδιοκτήτη της να πλησιάσει το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, για να παίξει video games. Για κάποιο λόγο η γάτα έχει κουρνιάσει πίσω από τα πλήκτρα και «επιτίθεται» στον άνδρα, όταν αυτός τα πλησιάζει. Δύσκολη υπόθεση τα κατοικίδια, είτε είναι σκύλοι, είτε είναι γάτες!

 

#2:  Ο σκύλος που αγνοεί τον φίλο του…επιδεικτικά

Ένα ξεκαρδιστικό κι αλλόκοτο βιντεάκι, με πρωταγωνιστές ένα λαμπραντόρ και ένα γκόλντεν ριτρίβερ, έγινε viral στο YouTube. Τα δύο σκυλάκια βρίσκονταν στον κήπο του σπιτιού τους, όταν το λαμπραντόρ άρχισε να κινείται…ύποπτα προς την μεριά του γκόλντεν, σαν να ήθελε να το αιφνιδιάσει. Παρόλο που το λαμπραντόρ είναι ξεκάθαρα μέσα στο οπτικό πεδίο του γκόλντεν, το γκόλντεν παίζει το παιχνίδι του και κάνει ότι δε βλέπει το λαμπραντόρ.

Το γκόλντεν αποφεύγει την οπτική επαφή με τον φίλο του για όσο μπορεί, ώσπου, κάποια στιγμή, παύει να τον αγνοεί και τον κοιτάει στα μάτια, με αποτέλεσμα το λαμπραντόρ να το στρώσει στο…κυνήγι.

Οι περισσότεροι σχολιαστές είναι σίγουροι πως τα σκυλιά παίζουν με αυτό τον τρόπο κάποιου είδους κρυφτό. Έχετε, εσείς, κάποια άλλη εξήγηση;

 

#3: Ένας απρόσμενος….τσαμπουκάς ανάμεσα σε σκύλους και κατσικάκια

Στο χιουμοριστικό βιντεάκι, που έγινε viral στο Twitter, βλέπουμε δύο κατσικάκια να τα έχουν βάλει με ένα μικρό σκυλί, για άγνωστους λόγους. Το σκυλάκι προσπαθεί να τα απωθήσει, ωστόσο εκείνα επιμένουν. Κάποια στιγμή, προς ενίσχυση του σκύλου φθάνει το…βαρύ πυροβολικό:

 

https://eleftherostypos.gr/diethni/824225-ta-viral-tis-imeras-o-anapantexos-kabgas-anamesa-se-skylous-kai-katsikia-kai-alla/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .