Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 16

Why Hitler idolised Atatürk (Γιατί ο Χίτλερ είχε σαν είδωλο τον Ατατούρκ)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Why Hitler idolised Atatürk (Γιατί ο Χίτλερ είχε σαν είδωλο τον Ατατούρκ).

Το βιβλίο του Γερμανού πανεπιστημιακού Stephan Irhig θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία Ελλάδας και Κύπρου…αναδεικνύει την λατρεία του Χίτλερ και Γκέμπελς για τον δικτάτορα εγκληματία Μουσταφά Κεμάλ. Μορφωθείτε, πάψτε να είστε φιλοφασίστες φιλοκεμαλιστές.(αυτό πηγαίνει στους γερμανοτσολιάδες της χώρας). Το να λέει κάποιος Έλληνας ότι είναι φασίστας...είναι ΝΤΡΟΠΗ για την φυλή του.


Ο Χίτλερ ειδωλοποίησε τον Τούρκο ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ. Η εμμονή δεν ήταν μόνο στρατηγική, αλλά ήταν και βαθιά προσωπική. Ο Χίτλερ αναφερόταν στον Ατατούρκ ως το «αστέρι στο σκοτάδι» και ένιωσε ότι ο σχηματισμός της σύγχρονης Τουρκίας ήταν το είδος της Γερμανίας που ήθελε να δημιουργήσει ...

Το βιβλίο εξηγεί με λεπτομέρειες τις ρίζες του φιλοτουρκισμού της σημερινής Γερμανίας και γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να τοποθετήσει τις δύο χώρες ισότιμα στο κάδρο των τοξικών ανταγωνιστών της, συμπλέοντας με τις δυνάμεις που αντιλαμβάνονται αυτήν την τοξικότητα στο διεθνές πεδίο. 

 Το λίνκ με το βιβλίο ΕΔΩ. Υπάρχει και στα ελληνικά .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .