Σάββατο, Οκτωβρίου 23

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΜΕ...ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΘΥΜΙΣΕΙ" ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ 1940...ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ...


Τώρα αν είναι τυχαία η επιλογή της ημερομηνίας της επίσκεψής της ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής, εσείς κρίνετε...Ιδίως όντας ηγέτης της χώρας που κατέστρεψε την Ελλάδα 2 φορές...και αρνούμενη τις ελληνικές επανορθώσεις για τα εγκλήματά της εις βάρος μας...










Άνγκελα Μέρκελ – Στην Αθήνα στις 28 και 29 Οκτωβρίου


Ανήμερα της εθνικής επετείου θα φτάσει στην Αθήνα η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να πραγματοποιήσει την τελευταία της επίσκεψη στην χώρα μας ως ηγέτης της Γερμανίας.

Την ημερομηνία άφιξης της Μέρκελ ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Ούλρικε Ντέμερ.

Όπως τόνισε η Μέρκελ θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 28 και 29 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Άνγκελα Μέρκελ αποδέχθηκε την πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Σλοβενίας.


ΠΗΓΗ
https://www.ot.gr//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .